”Chirurgul” o învinge pe Foresta și ajunge la nouă victorii consecutive

Foresta Suceava a pierdut astăzi cu scorul de 2-0 confruntarea cu formația Dunărea Călărași. 

În fața a circa 2500 de fani, ”galben-verzii” nu au reușit să oprească seria de 8 victorii consecutive ale echipei, Dunărea Călărași. Într-o atmosferă cum nici la multe meciuri din Liga 1 nu prea vezi, suporterii de la tribuna a doua împreună cu galeria care a fost și mai numeroasă astăzi au susținut echipa pe tot parcursul meciului. Foresta a început partida cu următoarea garnitură: Răzvan Began – Onofraș, Alessandro Masella, Issaga Diallo (cpt.), Pavel Secrier – Vlad Stănescu, Acolatse, Chalabi, Ruben Sumanariu – Allan Kimbaloula, Marius Matei. De partea cealaltă, Dan Alexa a trimis în teren următorul prim-unsprezece: Cezar Lungu (cpt.) – Ţenea, Bogdan Manole, Bogdan Şandru, Bogdan Vasile – Missi Mezi, Drăghiceanu – Silviu Pană, Cristi Puşcaş, Kanda – Valentin Alexandru.

Prima repriză a început pe fondul de dominare al celor de la Dunărea Călărași care a dat roade în minutul 7 când golgheterul oaspeților, Valentin Alexandru s-a desprins de marcajul apărătorilor suceveni și l-a învins pe goalkeeper-ul, Răzvan Began. Două minute mai târziu, elevii lui Dan Alexa ajung într-o situație asemănătoare primului gol, însă fără rezultate notabile pe tabelă. Călărășenii, după golul înscris au început să facă ușor-ușor pasul înapoi încercând să-i surprindă pe suceveni pe contraatac. Până la pauză, singurele ocazii notabile au venit din partea ”galben-verzilor” care și-au încercat șansa prin Issaga Diallo în urma unei lovituri libere, dar și prin două acțiuni personale ale lui Matei, respectiv Kimbaloula.

Repriza secundă a debutat cu o susținere destul de zgomotoasă din partea tribunei a doua și a galeriei care au cântat încontinuu. Antrenorul Marques Silva i-a introdus în teren în repriza a doua și pe Renquin, Coroamă și Belkacem, aceștia i-au înlocuit pe Sumanariu, Stănescu și Secrier. Foresta a încercat să egaleze cât mai repede, însă problema era la finalizare, elevii lui Alexa apărându-se foarte bine pe două linii. În situația aceasta, ”galben-verzilor” le era destul de greu să pătrundă în careul lui Cezar Lungu, singura șansă prin care aceștia ar fi putut să marcheze erau șuturile de la distanță. În minutul 76, eforturile jucătorilor Forestei care alergau după egalare s-a năruit după ce Bogdan Manole a înscris cu capul în urma unei lovituri de la colț. Tabela arăta un scor defavorabil sucevenilor, 0-2, iar o parte din suporterii de rezultate de pe stadion au început să părăsească Areniul. Până la final, ”galben-verzii” nu au mai avut forța să reintre în joc, chiar și în condițiile în care suporterii minunați de la Tribuna a doua și galeria i-au susținut în continuare.

În concluzie, așa cum poate mulți se așteptau, Foresta a avut un meci dificil în fața unei echipe care urcă pe primul loc și cel mai probabil va fi una dintre principalele favorite la promovarea în prima ligă. Echipa suferă în continuare datorită omogenității, iar în momentul de față, trebuie să așteptăm duelurile cu echipele mai de la mijlocul clasamentului în jos pentru a putea obține rezultate notabile. Felicitări jucătorilor suceveni pentru dăruirea și încercarea de a scoate un rezultat bun! Capul sus, băieți!

Hai Foresta! Hai Suceava!

Total
0
Shares
Related Posts