Sponsori Sponsori

Împreună pentru Emanuel Holcă

Emanuel Holcă, un băiețel în vârstă de numai 6 luni, din municipiul Suceava s-a născut cu o malformație congenitală la piciorul drept (lipsă tibie) și are nevoie urgent de o operație care costă 40.000 de euro.

Micuțul Emanuel s-a născut cu o malformație care îl împiedică pentru a avea o viață normală, iar operația este una extrem de costisitoare și se poate face în Austria. Bebelușul a fost plimbat de către părinți pe la diverși medici din țară care nu le-au oferit o altă soluție decât ”amputarea piciorușului”, însă după o serie de căutări familia a aflat de o echipă de medici din Austria care în urma a două operații i-ar putea reda sănătatea lui Emanuel și șansa de a avea parte de o viață normală, însă pentru asta părinții au nevoie de 40.000 de euro.

În ajutorul lui Emanuel au sărit deja o mulțime de oameni cu suflet mare, iar gruparea Bucovina Dărmănești a anunțat deja organizarea unui meci cu scop caritabil, iar toți banii strânși vor fi direcționați către cazul micuțului.


Venim în sprijinul lui Holca Emanuel, organizând evenimentul caritabil și prima ediție de mini-fotbal ” “

La sfârșitul lunii August vom organiza prima ediție de Minifotbal pe terenul sintetic din Dănila cu scopul de a strânge fonduri pentru micuțul Emanuel Holca.
În vârstă de 6 luni, băiețelul a fost diagnosticat cu malformație congenitală la piciorul drept, lipsă tibie.

Părinții băiatului, Andrei și Valentina Holca din Pătrăuți au programate primele 2 operații în Austria în luna Octombrie. Pentru a efectua aceste operații, cei 2 părinți au nevoie de suma de 40.000 EUR.

Desfășurarea competiției va avea loc în data de 27-28 August.
Înscrierile prin telefon: 0746 395 593”, au transmis reprezentanții clubului sucevean. 

Cine dorește să facă donații o poate face prin intermediul următoarelor conturi: 

Titular cont: Holcă Valentina Gabriela: Cont RON: RO54BTRLRONCRT0434357701; Cont EUR: RO04BTRLEURCRT0434357701; Cont GBP: RO59BTRLGBPCRT0434357701.

Pentru firmele care doresc să contribuie la însănătoșirea lui Emanuel Holcă, Fundația Umanitară Nord 2001 – Sânge pentru România pune la dispoziție conturile Fundației (www.funord2001.ro) și model de contract pentru deducerea sumei. Întreaga sumă va ajunge în conturile mamei lui Emanuel, Fundația Umanitară Nord 2001nu percepe comisioane cazurilor pe care le susține.

Total
0
Shares
Related Posts