Foresta – Şomuz Fălticeni | Petre Grigoraș: “Am doar 14 jucători pentru jocul de vineri!”


Vineri de la 14:00, Foresta Suceava va juca primul derby județean din acest sezon pe teren propriu împotriva celor de la Şomuz Fălticeni.

Într-o conferință de presă ce a avut loc astăzi, Petre Grigoraș a dezvăluit faptul că pentru jocul de vineri va avea la dispoziție doar 14 jucători din cei 19 care se află în prezent în lotul Forestei. Mai jos puteți citi cateva declarații referitoare la lot și la jocul de vineri cu Şomuz Fălticeni:

“Suntem puțini, foarte puțini în perioada aceasta, din pacate avem și ceva probleme medicale în special în compartimentul defensiv acolo unde Celeadnic și Avrămia sunt accidentați, în timp ce Stănescu este suspendat. Știu ce înseamnă derby-urile locale, ambiții foarte mari cu echipele din apropiere cum se întamplă și în alte orașe. Sunt orgolii mari la aceste jocuri și sperăm să câstigăm partida în ciuda problemelor cu care ne confruntăm. Mai sunt două jocuri pe care sperăm să le câstigăm pentru a putea fi acolo în plasa liderului. Am urmărit toate rezultatele Fălticeniului și i-am văzut pe viu în partida cu Dunărea Galați. Este o echipă puternică care poate să pună probleme ținând cont și de această rivalitate locală, va veni pe “Areni” ca să scoată un rezultat bun.”

La aceeași conferință de presă, Petre Grigoraș a mai declarat că asteaptă zilele acestea să vină și salariile care au fost blocate după înfrangerea de la Piatra Neamț și este convins că cei din conducerea clubului vor face tot posibilul să fie platite după seria bună de rezultate a “galben-verzilor” din ultimele etape.

Pentru Foresta, meciul de vineri se anuntă dificil după probleme relatate de Petre Grigoraș și cel mai probabil vom asista la o partidă încinsă vineri pe Areni.

Sezonul trecut, partida din tur s-a disputat tot la Suceava și s-a încheiat cu victoria “galben-verzilor”, scor 1-0, marcatorul unicului gol fiind Fares Diermoune.

În retur partida de la Fălticeni s-a încheiat la egalitate, 1-1, golurile fiind marcate de Robert Martin pentru Foresta, respectiv Eduard Julei pentru Şomuz, “galben-verzii” ratând și o lovitură de la 11 prin Ionuț Artenie în repriza secundă.

Se asteaptă o asistență destul de numeroasă vineri pe Areni după rezultatele bune reusite de elevii lui Petre Grigoraș în ultimele etape dar și datorita faptului că duelul cu Şomuz Fălticeni este considerat un derby local.

Articol scris de: Marius Nicolae

Total
0
Shares
Related Posts