VIDEO – Cătălin Golofca își continuă seria de meciuri bune la FC Botoșani

Cătălin Golofca reușește să marcheze în trei etape consecutive după incidentul cu antrenorul Leo Grozavu. 

Doi dintre cei trei suceveni din lotul Botoșaniului au fost aseară integraliști în meciul dintre CSMS Iași și FC Botoșani. Dacă Florin Plămadă este în continuare accidentat, Leo Grozavu i-a avut la dispoziție pe Mihai Roman și Cătălin Golofca pe care i-a trimis în teren încă din primul minut.

Ieșenii au reușit să pună stăpânire asupra jocului încă din primele minute ale meciului reușind să deschidă scorul în minutul 4 prin Cătălin Ștefănescu, 22 de minute mai târziu George Bosoi a majorat scorul la 2-0. Formația antrenată de Leo Grozavu trezită ca din somn a răspuns printr-un șut al lui Golofca care l-a pus la grea încercare pe Grahovac. Cu tot efortul de a forța un gol până la pauză echipa botoșăneană nu a reușit să schimbe rezultatul de pe tabelă.

În repriza a II-a elevii lui Leo Grozavu au ieșit mai motivați de la cabine, probabil acesta le-a aplicat un procedeu caracteristic. 🙂

În minutul 57 Golofca reușește să reducă din diferență după o centrare venită de la Mihai Roman. După încercări zadarnice, botoșănenii au avut șansa în două rânduri de a restabili egalitatea prin același Golofca. Mai întâi în minutul 88 Golofca lovește cu capul o minge care l-a întins serios pe portarul ieșenilor, iar două minute mai târziu Golofca a lovit bara în urma unei mingi deviate care l-a lăsat fără replică pe Grahovac.

Meciul s-a încheiat 2-1 în favoarea ieșenilor care se poziționează deocamdată pe primul loc din play-out cu 28 de puncte, în timp ce Botoșaniul ocupă locul 3 cu 23 de puncte.

În etapa următoare, Botoșaniul primește vizita Concordiei Chiajna la care joacă un alt sucevean, fiind vorba despre Tiberiu Serediuc.

Concordia Chiajna joacă astăzi împotriva formația Gaz Metan Mediaș, în acest meci va exista un duel între sucevenii Tiberiu Serediuc și Alexandru Buziuc.

Mai jos puteți urmări rezumatul partidei dintre CSMS Iași și FC Botoșani: 

https://www.youtube.com/watch?v=Jbuy5zCpIwY

Sursa foto: http://mirceamester.ro

Total
0
Shares
Related Posts