Sponsori Sponsori

Juniorul Salcea își continuă drumul către Liga a IV-a

Un nou succes pentru trupa pregătită de Bogdan Buzuc care e tot mai aproape de promovarea în Liga a IV-a. Sporting Siminicea și Viitorul Vadu Moldovei completează podiumului Seriei I a Ligii a V-a. 

Liderul, Juniorul Salcea, obține trei puncte după un joc echilibrat pe terenul din Forăști, acolo unde Viitorul a ținut piept echipei lui Buzuc. Gazdele au cedat cu greu, scor 1-2, după câteva momente în care credeau că îi vor încurca pe jucătorii din Salcea. Alexandru Boțan a marcat pentru Viitorul Forăști, în timp ce Costel Tihulcă și Florin Beleca au adus cele trei puncte la Salcea.

Unirea Salcea a cedat pe teren propriu în fața echipei experimentate a Releului Mihoveni. Oaspeții s-au impus cu 1-0 la finalul celor 90 de minute.

Viitorul Negostina și Sporting Voința Bunești au oferit un meci spectaculos cu multe goluri, dar și ocazii de o parte și de cealaltă. Gazdele au învins cu 4-2 și și-au asigurat cele trei puncte puse în joc.

Ionuț Stănică, Adi Oprea, Florin Bidan și Ovidiu Cristea au adus cele trei puncte la Vadu Moldovei după un joc la indigo precum cel de la Negostina. Viitorul Vadu Moldovei își continuă seria de rezultate bune din ultima vreme și obține toate punctele la finalul unui joc cu 6 goluri. Pentru oaspeții de la Hânțești au înscris Ionuț Talpalariu și Silviu Ignat.
AS Voința Zvoriștea a fost umilită pe teren propriu de Sporting Siminicea care încă speră să prindă fotoliul de lider al clasamentului. Gruparea din Siminicea s-a impus cu scorul de 4-0 grație reușitelor semnate de Radu Luncariu (2 goluri), Marius Luncariu și Ionuț Antoneac.

Clasamentul Ligii a V-a Seria I după rezultatele înregistrate în runda cu numărul XV: 

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 15 36p
2 ACS Sporting Siminicea 15 30p
3 ACS Viitorul Vadu Moldovei 15 29p
4 ACS Releul Mihoveni Scheia 15 29p
5 AS Viitorul Negostina 15 23p
6 AS Unirea Salcea 15 18p
7 AS Vointa Zvoristea 15 16p
8 ACS Vointa Hantesti 15 14p
9 CS Sporting Vointa Bunesti 15 11p
10 AS Viitorul Forasti 15 10p

 

Sursa foto: Ionuț Tucaliuc

Total
0
Shares
Related Posts