Primii jucători care părăsesc Areniul

Foresta Suceava are ca obiectiv pentru sezonul următor promovarea în Liga a II-a, iar în acest sens, conducătorii de pe ”Areni” lucrează deja la strategia pentru sezonul următor.

Dupa ce discuțiile cu Dorin Goian pentru preluarea băncii tehnice nu au avut o finalitate pozitivă, președintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, a dezvăluit astăzi și care sunt primii jucători de care se vor despărți în această vară.

Mijlocașul ofensiv Andrei Mateiciuc este primul care şi-a luat la revedere de la suporterii suceveni, încă dinaintea terminării sezonului, acestuia expirându-i împrumutul de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Nouă meciuri, dintre care doar două ca titular a bifat mijlocașul nemțean în tricoul “galben-verzilor”, fără să marcheze vreun gol. Dacă în privința lui Andrei Mateiciuc lucrurile au fost oarecum clare, ținând cont de faptul că acesta a părăsit echipa cu câteva etape înainte de final, celelalte două despărțiri sunt oarecum surprinzătoare.

Al doilea golgheter al echipei cu 9 goluri marcate, Ionuț Artenie, s-a întors la Aerostar Bacău, după ce i-a expirat, de asemenea, împrumutul. Aportul lui Ionuț Artenie la locul 5 obținut de Foresta Suceava în sezonul trecut, a fost unul destul de consistent, acesta jucând 26 de meciuri din 28 posibile, dintre care a bifat 20 de meciuri titular, în alte 6 intrând de pe banca de rezerve.

A treia despărțire de Foresta este și cea mai șocantă, Florin Logofătu luând decizia să se retragă din fotbal la doar 24 de ani, alegând să se stabilească cu familia în Austria. Jucătorul venit în retur pe ,,Areni” a avut evoluții foarte apreciate în tricoul Forestei și se anunța una dintre piesele de bază ale Forestei pentru sezonul următor.

În acest moment, Foresta a rămas doar cu 17 jucători, având nevoie urgentă de un portar cu experiență, după ce în acest compartiment a rămas doar cu Augustin Cărbune. Conform declarației președintelui executiv Andrei Ciutac, în zilele următoare vor sosi pe ,,Areni” patru jucători noi care să îi înlocuiască pe cei plecați.

Să sperăm că în săptămânile următoare vom auzi veşti bune și în ceea ce privește antrenorul care va conduce echipa suceveană către Liga a II-a în sezonul următor. Hai Foresta!

Articol scris de: Marius Nicolae

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts