Andrei Ciutac: ”Activitatea clubului este suspendată până luni”

Situația clubului Foresta Suceava devine îngrijorătoare pentru oficiali după ce nu mai puțin de patru jucători au fost depistați pozitiv cu Covid-19. 

Conducerea și staff-ul formației Foresta Suceava au mai primit o veste nu tocmai bună, Eugen Celeadnic devine al patrulea jucător confirmat cu Sars-Cov-2. Acesta a revenit săptămâna trecută din Republica Moldova și marți a efectuat testul pentru depistarea virusului Covid-19. Fundașul basarabean va fi nevoit să stea cel puțin 48 de ore în spital după care va fi izolat la domiciliu pentru 12 zile. Aceeași procedură au urmat și colegii săi confirmați deja, Andrei Sahlean, Ruben Sumanariu și Cosmin Rotaru.

Miercuri, 22 iulie, în cadrul conferinței de presă săptămânale, primarul municipiului, Ion Lungu anunța că stadionul Areni va fi închis pentru o perioadă, iar tot ieri a fost desfășurată și o dezinfecție generală pe stadion.

Totodată, președintele executiv al Forestei Suceava, Andrei Ciutac a precizat că cei patru jucători depistați pozitiv au făcut parte din același grup de jcuători la antrenamente și totodată cei patru au stat în aceleași camere.

”Conducerea ACS Foresta Suceava a decis ca activitatea clubului să rămână suspendată cel puțin până luni. De asemenea în momentul reluării activității, orice nou jucător care se alătură lotului Forestei Suceava, nu va putea începe antrenamentele alături de ceilalți jucători până nu va fi testat.”, a declarat președintele clubului, Andrei Ciutac. 
Oficialii clubului sucevean așteaptă în continuare și un răspuns din partea Direcției pentru Sănătate Publică Suceava pentru a putea lua măsurile care se impun în această situație.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts