Sponsori Sponsori

Parteneriat între Foresta Suceava și LPS Suceava

Clubul Foresta Suceava a anunțat miercuri, 8 septembrie, încheierea unui protocol de colaborare cu LPS Suceava pentru înființarea echipei secunde a ”galben-verzilor”.

Oficialii clubului au anunțat printr-un comunicat de presă pe pagina de facebook a echipei că a ajuns la un acord cu conducerea Liceului cu Program Sportiv pentru înființarea unei echipe care să evolueze în Liga a V-a și care să reprezinte o rampă de lansare pentru tinerii fotbaliști suceveni.

”Clubul nostru a încheiat un protocol de colaborare cu Liceul cu Program Sportiv Suceava, acest parteneriat având misiunea de a sprijini tinerii jucători de pe plan local și identificarea jucătorilor talentați din curtea Liceului cu Program Sportiv care pot face pasul către echipa fanion a Sucevei.

În acest sens, Foresta Suceava va avea o echipă secundă ce va evolua în Liga a V-a în acest sezon, obiectivul fiind ca aceasta să facă pasul spre Liga a IV-a începând cu stagiunea viitoare. Această echipă va fi formată din juniori născuți în 2003 și 2004 care provin de la Liceul cu Program Sportiv și va fi antrenată de dl. prof. Ovidiu Bosancu. Toate costurile proiectului vor fi suportare de Foresta Suceava.

Pentru ca tranziția tinerilor jucători să fie mai ușoară, va exista un proces de integrare în lotul echipei mari. În fiecare săptămână, prin rotație, doi sau trei jucători de la echipa secundă se vor antrena alături de lotul de seniori. De asemenea, un alt punct al tranziției este reprezentat de cooptarea în stafful primei echipe a unui antrenor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.”, se arată în comunicatul clubului sucevean.

Conducerea clubului Foresta Suceava reușește, așadar, după mult timp să realizeze unul din obiectivele propuse din urmă cu câteva sezoane.

Total
0
Shares
Related Posts