Sponsori Sponsori

Campioana României la minifotbal, Ajax Galați, va evolua la Cupa ”Ion Nistor” 2023

Ajax Dulcisimo Galați este echipa care dă ora exactă în minifotbalul românesc după ce a reușit luna trecută să câștige Turneul Final al ”Naționalelor” de la Bistrița. La acest turneu au participat cele mai bune 32 de echipe din țară, gălățenii reușind să facă un turneu de excepție și astfel au reușit să devină campioni naționali.

Echipa gălățeană are o îndelungată tradiție, iar în ultimii zece ani s-a apropiat foarte mult de această mare performanță. Este perioada în care respectivul grup de jucători a fost preluat de un mare pasionat de sport și, în special, de minifotbal. Acesta este Iulian Lazăr (practicant al fotbalului până la nivelul de juniori, la Clubul Oțelul), a cărui prezență și-a pus amprenta pe performanțele echipei.

În ultimul deceniu, Ajax Dulcisimo a dominat clar competiția în plan local, fiind deținătoarea titlului de campioană a Galațiului, iar la nivel național a avut o clasare permanentă între cele mai bune opt echipe din țară.

În echipa gălățenilor evoluează și un fost jucător al naționalei, campion al României la fotbal și totodată fotbalist care a jucat și în UEFA Champions League, este vorba de Alexandru Bourceanu.

Jucătorii reprezentativi ai echipei sunt: Alex Bourceanu, Bogdan Dima și Constantin Spanache.

Cupa ”Ion Nistor” 2023 va avea loc în perioada 10-13 August, la Baza TRT din Bivolărie.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts