Acceptă ”Goe” oferta Forestei Suceava?!

În presa suceveană au apărut informații cum că cei din conducerea Forestei au înaintat o ofertă fostului interanțional român Dorin Goian pentru a prelua frâiele ”galben-verzilor” în sezonul următor.

Dorin Goian a avut un sezon foarte bun la Rădăuți alături de Daniel Bălan, formație cu care a reușit să se claseze pe locul al doilea. Într-un interviu pe care vi l-am prezentat în urmă cu puțin timp, ”Goe” spunea că nu a fost contactat de conducerea Forestei, ci singura ofertă venise în urmă cu ceva vreme de la Aerostar Bacău.

Pentru a putea fi siguri de zvonurile și informațiile apărute în presa suceveană, l-am contactat astăzi pe Dorin Goian care nu a negat discuțiile purtate cu cei din conducerea clubului Foresta, dar nici nu a dat un răspuns cu privire la aceste discuții.

”Deocamdată nu am dat nici un răspuns. Mă voi gândi la propunerea lor și vom vedea. Proiectul pe care mi l-a prezentat conducerea clubului pentru sezonul viitor pare unul destul de serios, stabilitate financiară și ca obiectiv promovarea, însă vom vedea.”, a declarat Dorin Goian. 

Venirile lui Dorin Goian și Daniel Bălan pe Areni ar putea aduce un mare plus Forestei pentru sezonul următor, însă cum a spus și ”Goe” «vom vedea».

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts