Ceahlăul i-a pus gând rău Forestei și vrea să-i întrerupă seria de meciuri fără înfrângere

Ceahlăul Piatra Neamț și Foresta Suceava joacă, sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul ”Ceahlăul”, în derby-ul rundei în Seria I a Ligii a III-a. 

Dorin Goian și Florentin Petre se reîntâlnesc într-un derby, dar de această dată nu în teren așa cum obișnuiau să o facă în eternul derby Steaua – Dinamo, ci pe banca tehnică în derby-ul primelor două clasate din Seria I a Ligii a III-a. Foresta Suceava se află pe primul loc cu 16 puncte, în timp ce formația nemțeană ocupă locul secund cu 11 puncte.

Florentin Petre: ”Va fi un meci frumos, va fi spectacol cu siguranță”

”Este cel mai greu și cel mai important meci al nostru de până acum. Foresta are cinci puncte avans față de noi pentru că și noi am fost vinovați de acest lucru ținând cont de meciurile pe care le-am disputat până acum, de oportunitățile de a marca și situațiile clare pe care ni le-am creat la fiecare meci în parte, dar fotbalul se joacă pe goluri, se joacă pe puncte, iar la final de trebuie să existe o echipă care să profite de acest lucru. Într-adevăr Foresta are o organizare foarte bună, un lot de jucători care merită să fie pe primul loc. Va fi un meci frumos, va fi spectacol cu siguranță.”, a declarat Florentin Petre, antrenorul Ceahlăului Piatra Neamț.

Antrenorul Forestei Suceava, Dorin Goian, își dorește ca jucătorii săi să continue seria jocurilor fără înfrângere și să obțină un rezultat pozitiv în deplasarea de la Piatra Neamț.

Dorin Goian: ”Va fi un meci dificil, dar noi mergem cu gândul să scoatem un rezultat pozitiv”

”Un meci greu. Jucăm împotriva Ceahlăului, iar gruparea nemțeană joacă foarte bine acasă. Este o discrepanță mare între jocurile lor de acasă și jocurile lor din deplasare. Acasă joacă de trei ori mai bine decât în deplasare și ținând cont că vor juca cu noi, mobilizarea va fi una maximă. În general astfel de echipe se mobilizează mai bine la astfel de jocuri și mai bine în astfel de momente. Cu siguranță va fi un meci dificil pentru noi, dar noi mergem cu gândul de a face un joc bun și de a scoate un rezultat pozitiv.”, a declarat Dorin Goian, antrenorul grupării sucevene.

Jocul dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Foresta Suceava va fi transmis pe canalul de YouTube al grupării nemțene, iar gazdele au anunțat că vor interzice altor persoane care vor intenționa să transmită meciul pe alte pagini… Exact, aceeași părere o avem și noi. Cât primitivism…

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts