Vlad Hînțăscu ofertat de președintele lui CSA Steaua, Marius Lăcătuș

După Toma Niga, au venit ofertele și pentru celălalt portar din lotul galben-verzilor, Vlad Hînțăscu. 

Dacă pentru Toma Niga oferta venită din partea formației FCSB a fost acceptată atât de jucător cât și de conducerea clubului sucevean fără doar și poate, celălalt goalkeeper sucevean a declarat că nu este foarte încântat de oferta primită de la Steaua Armatei pentru că viața este scumpă în București și s-ar descurca destul de greu datorită și bugetului pe care echipa condusă de Marius Lăcătuș își propune pentru acest sezon. Marius Lăcătuș a luat legătura cu Vlad prin intermediul lui Gică Hagi, suceveanul aparținând de drept formației de la malul mării.

Vlad a susținut că a primit și alte oferte însă își dorește ca Foresta să-și rezolve toate problemele și să-și poată continua activitate fotbalistică în orașul său natal.

Absolvent al facultății de sport, Hînțescu a declarat că după încheierea activității de fotbalist ar vrea să devină antrenor. Acesta în timpul liber se ocupă și de pregătirea copiilor care doresc să ajungă portari.

Născut pe 8 februarie 1994, Vlad Hînțăscu este un portar de 1.86 m cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75.000 euro. În acest sezon, goalkeeper-ul de 23 de ani a evoluat în 11 partide pentru formația suceveană.

Total
0
Shares
Related Posts