Polițiștii suceveni de frontieră s-au întrecut într-o competiție de fotbal

Sâmbătă, pe 22 iulie, cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră Române, a avut loc o competiție de minifotbal de excepție – Cupa 24 Iulie, organizată la Baza Sportivă „Viitorul” din localitatea Horodnic de Sus. Evenimentul a adunat șase echipe valoroase, iar atmosfera a fost plină de emoție și competitivitate, pentru a marca într-un mod special Ziua Poliției de Frontieră Române.

Competiția a debutat într-o atmosferă prietenoasă, unde fotbalul a fost punctul central al sărbătorii. Cele șase echipe participante au fost: S.P.F. Siret, S.P.F. Brodina, S.T.P.F. Suceava, S.P.F. Vicov, Poliția Municipiului Rădăuți și, în premieră, o echipă specială formată din pensionarii polițiști de frontieră.

În faza eliminatorie, jocurile au fost aprig disputate, iar fiecare echipă și-a arătat determinarea de a câștiga. În finala mică, echipa S.T.P.F. Suceava s-a confruntat cu Poliția Municipiului Rădăuți, iar într-un meci captivant, polițiștii rădăuțeni au ieșit învingători, obținând locul trei în clasament.

Marea finală, care a stârnit cea mai mare tensiune și entuziasm, a fost disputată între SPF Vicovu de Sus și S.P.F. Siret. Cele două echipe au dat totul pe teren pentru a cuceri titlul de campioni ai Cupei 24 Iulie. Într-un meci spectaculos și echilibrat, SPF Vicovu de Sus a fost desemnată campioană a competiției.

Întreaga competiție a fost un real succes datorită sprijinului generos oferit de Clubul Sportiv „Bogdan Vodă 2004” din Rădăuți și I.P.A. Regiunea 2 Suceava, care au contribuit la organizarea impecabilă a evenimentului.

La finalul Cupei 24 Iulie, câștigătorii au fost răsplătiți pe măsură pentru eforturile și dedicarea lor. Aceștia au primit cupe, medalii și diplome, iar bucuria și satisfacția din ochii lor au reflectat adevărata valoare a acestei competiții.

Această competiție de fotbal cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră Române a reprezentat nu doar un prilej de sărbătoare și distracție, ci și o oportunitate de a aduce împreună comunitatea polițiștilor de frontieră și de a promova un stil de viață sănătos și activ prin sport.

Total
0
Shares
Related Posts