Sponsori Sponsori

Microbiștii suceveni au parte în acest weekend de un derby local

Sâmbătă, pe data de 9 martie, începând cu ora 15.00, la Fălticeni se va disputa un nou duel între două echipe din județul nostru în eșalonul al treilea.

Șomuz Fălticeni va primi vizita Forestei într-un meci aparent cu miza doar pentru formația lui Geo Stanca, aflată în bătălia pentru evitarea retrogradării. Cele două echipe vin după rezultate total opuse în etapa anterioară, Fălticeni cedând 0-2 în fața echipei mult mai bine pregătită în acest început de sezon – Focșani, în vreme ce echipa antrenată de Selim Benachour a câștigat cu un categoric 4-0 pe teren propriu contra vecinilor de la Botoșani, ceea ce ne dă speranța ca noile achiziții ale Forestei sunt o investiștie bună și ne redau speranța unei poziționări în top la finalul acestui sezon. Pe hârtie, Foresta pleacă cu prima șansă având în vedere valoarea celor 2 loturi, dar cu siguranță poziția din clasament a Șomuzului, respectiv locul 11 cu un cumul de 13 puncte, o va obliga la o replică extrem de tăioasă.

Deși în acest moment Foresta pare favorită, fiind clasată pe poziția 6 cu un cumul de 24 de puncte, terenul propriu și spectatorii în spate, pot fi factori decisivi pentru echipa fălticeneană în această sâmbătă. Ultima dată cele 2 echipe s-au întâlnit pe data de 16 februarie, într-un meci amical, atunci când sucevenii s-au impus cu 6-2.

Să nu uităm nici de echipa condusă de Dorin Goian, care va suștine tot în această sâmbătă, pe stadionul municipal din Rădăuți, primul meci al returului de campionat, unde va întâlni echipa KSE Târgul Secuiesc, antrenată de Gazda Jozsef. Așadar, în acest week-end ne așteptă meciuri interesante și sperăm ca vremea să fie de partea noastră să aducă cât mai multă lume în tribune.

Articol scris de: Sonia Șorodoc

Total
0
Shares
Related Posts