Sponsori Sponsori

VIDEO: Suceava campioană universitară la handbal masculin

Seara trecută, formația antrenată de Adrian Chiruț a învins-o pe DuisburgEssen cu scorul de 23-22. 

CSU Suceava a reprezentat cu succes România la Campionatul European Universitar de Handbal învingând-o în finală pe formația germană Duisburg-Essen. Mai motivați de câștigarea acestei mize au fost băieții lui Chiruț care încă din prima repriză și-au luat un avantaj serios însă și datorită paradelor senzaționale reușite de portarul Cristian Tcaciuc. Astfel după o primă repriză în care avantajul era de partea universitarilor suceveni, 14-9, lucrurile păreau să se complice în repriza a doua când nemții se apropiau tot mai mult pe tabelă. Finalul le-a adus victoria bucovinenilor care și-au manifestat bucuria în fața adversarilor fiind aplaudați de aceștia. Aceste momente aduc o satisfacție în plus Sucevei, un oraș care nu se evidențiază cu multe realizări, nu doar la nivel internațional ci și la nivel național, unde stăm prost la toate capitolele.

POATE, într-o zi aleșii locali nu vor mai băga banii în buzunar și vor ajuta financiar atât sportul cât și dezvoltarea Sucevei ca județ.

În final, îi felicităm pe băieții care ne-au făcut pielea de găină și ne-au făcut să exclamăm ”Suntem mândri că suntem suceveni”. Felicitări întregului staff și jucătorilor pentru această realizare care aduce cinste atât României cât și Sucevei.

Mai jos puteţi urmări festivitatea de premiere:

https://www.facebook.com/fssuromania/videos/1451622144923778/

Total
0
Shares
Related Posts