HANDBAL | Succes important pentru LPS Suceava în fața formației CSM București la Juniori 3

În prima etapă din Grupa Valoare 1 de handbal, echipa LPS Suceava a primit vizita celor de la CSM București. Gruparea suceveană a reușit să înregistreze o victorie importantă cu scorul de 31-21. Sportivii pregătiți de profesor-antrenor Adi Mitrea au jucat excelent pe toată durata partidei, reușind să își impună jocul și să domine adversarii din capitală.

Poenaru David și Ungureanu Robert au fost principalii marcatori ai echipei sucevene, reușind să înscrie câte 12 goluri fiecare și contribuind astfel decisiv la succesul echipei lor. În ciuda eforturilor depuse, handbaliștii de la CSM București nu au reușit să găsească antidotul pentru jocul echipei LPS Suceava și au fost nevoiți să accepte înfrângerea.

Victoria din această rundă este o mare performanță pentru echipa LPS Suceava, care a arătat că are calitățile necesare pentru a se lupta cu cele mai bune echipe din țară. Cu o apărare solidă și un joc ofensiv inspirat, echipa pregătită de Adi Mitrea a reușit să își controleze jocul și să marcheze gol după gol, fără a permite adversarilor să se apropie periculos pe tabelă.

Related Posts