Aproximativ 400 de copii au participat în acest weekend la Vicov Kinder Cup 2024

CS Vicovu de Sus a fost în perioada 27-28 aprilie gazdă pentru aproximativ 400 de fetițe și băieței talentați în jocul de handbal veniți din mai multe zone ale țării precum: Bistrița, Botoșani, Huși, Suceava, Rădăuți, Hudești sau Săveni.

Micii sportivi, viitori sportivi de performanță, au savurat fiecare clipă petrecută pe suprafața de joc și au încercat să-și impresioneze părinții, pe cei dragi veniți să-i susțină, antrenorii și desigur colegii. Lucru care avea să se și întâmple, deoarece aceștia au reușit să obțină ropote de aplauze și admirații din partea tuturor celor prezenți la acest eveniment.

Kinder Cup este un turneu de handbal organizat de Clubul Sportiv Vicovu de Sus în colaborare cu autoritățile locale din Vicovu de Sus, și în care se dorește promovarea tinerelor talente din toate zonele țării, și totodată reprezintă o șansă uriașă pentru echipele de la noi din zonă și nu numai să poată acumula cât mai multe meciuri, după cum știm bine, acestea sunt singurul instrument de măsurare a evoluției copiilor și în același timp o oportunitate de dezvoltare pentru aceștia.

Au fost două zile de turneu pline de energie și bucurie pentru copiii și spectatorii prezenți la această întrecere sportivă aflată la prima ediție, însă cu siguranță vor urma foarte multe ediții ale acestui eveniment, care sperăm să devină o tradiție în Bucovina.

Echipele participante au fost următoarele: CS Vicovu de Sus, Academia Mihai Roman Rădăuți, LPS Suceava, Unirea Săveni, CSU Suceava, Vicov Elite, ACS Borgo Handbal, Blue Star Huși și CS Handbal Hudești

Organizatorii turneului doresc să mulțumească tuturor echipelor participante și tuturor celor care au venit să susțină handbalul juvenil și vă așteaptă și la următoarea ediție.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts