Victorie la scor a Forestei în amicalul cu LPS Suceava

”Galben-verzii” le-au oferit o lecție de fotbal tinerilor jucători ai formației de Liga a IV-a, LPS Suceava. 

Al treilea amical din 2020 a adus și cea mai clară victorie în jocurile de pregătire pentru Foresta Suceava. După un surprinzător 1-1 cu cei de la Juniorul Suceava, urmat de un 7-1 pe terenul celor de la Zimbru Siret, astăzi elevii lui Petre Grigoraș au învins cu un extrem de categoric 9-0 pe cei de la LPS Suceava.

Disputat pe terenul din campusul Liceului cu Program Sportiv, partida amicală de astăzi a fost una fără nici un istoric. Diferența de valoare, de forță și de vârstă și-au pus clar amprenta în rezultatul final. Pentru galben-verzi au înscris: Robert Martin un hat-trick, Andrei Cerlincă și Flatie Diallo cu câte o dublă, Florin Burghele și Cornel Căinari cu câte o reușită.

De luni Foresta va trece la cea mai importantă perioadă a unei pauze competitionale și anume cantonamentul. La Câmpulung Moldovenesc forestierii vor încerca să-și încarce cât mai mult bateriile în vederea unui retur de foc ce cu siguranță îi așteaptă.

Sâmbăta viitoare, conducerea clubului de pe Areni a programat și un meci amical în compania celor de la ASA Amatorii Rarău Câmpulung Moldovenesc. Încă un capitol important la care se lucrează în aceste zile pe Areni e acela al completării lotului cu jucători cu experiență. Iar una dintre aceste noutăți o reprezintă și venirea mijlocașului Radu Ungurianu, un jucător de bază în utlimele sezoane pentru CSM Bucovina Rădăuți. Cu siguranță vor mai apărea și alte noutăți până la plecarea în cantonament.

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Ionuț Marius

Total
0
Shares
Related Posts