Cum să promovezi păcălind fotbalul?!

Aerostar Bacău, liderul controversat al Ligii a III-a Seria I câștigă din nou după o manieră de arbitraj suspectă. 

Aerostar Bacău, liderul Seriei I a Ligii a III-a va încheia mai mult ca sigur turul campionatului pe prima poziție indiferent de rezultatele din ultimele două runde ale acestui tur de campionat. Dar cum a ajuns Bacăul să ocupe acest loc în clasament rămâne o enigmă. Totodată, trebuie să menționăm faptul că de formația Aerostar Bacău se ocupă Valerian Voicu sau Valeriu cum îi spun prietenii. Valeriu Voicu, președintele băcăuanilor, este un personaj influent în fotbal care știe să gestioneze o promovare, dar nu pe teren ci mai degrabă în culise. Acesta fiind un bun prieten chiar și cu Mihai Motan, centralul delegat la meciul dintre Foresta Suceava și Aerostar Bacău, un meci în care din păcate pentru băcăuani au pătruns de foarte puține ori în careul Forestei, altfel cel mai probabil că ar fi primit și penalty având în vedere maniera de arbitraj a centralului. Un alt meci în care maniera de arbitraj a lui Motan a lăsat de dorit a fost la jocul pe care băcăuanii l-au disputat pe terenul nou-promovatei, Ozana Târgu Neamț câștigând în urma unui penalty inventat.

Băcăuanii, ”norocoși” de fel, au demonstrat și runda aceasta că dacă nu ar juca în 12 oameni, nu ar promova. Nu vă gândiți acum că au avut parte de suportul publicului la jocul disputat la Huși, ci și la acest joc arbitrajul a lăsat de dorit. Reprezentanții echipei din Huși au susținut faptul că la scorul de 1-0 pentru formația vasluiană, centralul partidei a eliminat destul de ușor un jucător al Hușanei, iar pe tot parcursul partidei arbitrajul a fost PRO Aerostar, de ajuns totuși ca băcăuanii să revină și să câștige cele trei puncte.

Emil Voicu, fiul lui Valeriu Voicu, este un fost arbitru cunoscut în fotbalul românesc care actualmente este observator. De unde și multitudinea de relații pe care și-a creat-o cu majoritatea arbitrilor.

Și ca totul să fie complet, team-managerul echipei Aerostar Bacău este Gabriel Voicu, cel de al doilea fiu al președintelului Valerian Voicu. Afacere de familie, nu?! 😊

Dacă în sezonul precedent, Gloria Buzău a promovat fără a li se reproșa oamenilor de acolo de jocuri necurate, vom vedea cum va arăta situația în cazul în care Aerostar ar promova prin jocul pe care îl prestează.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts