Victorie în primul amical al iernii pentru Bucovina Rădăuți

Bucovina Rădăuți începe seria amicalelor din perioada de pregătire cu o victorie importantă, 4-2 în fața celor de la Poli Iași.

Rădăuțenii au început în forță meciul, deschizând scorul în primele 10 minute. Mai exact în minutul ‘8, Stroe pasează în fața porții pentru Svichi, acesta driblează elegant portarul gazdelor și trimite mingea în plasa porții pentru 1-0.

Minutul ‘20 al jocului avea să vină la pachet și cu golul de 2-0, Ungurianu este omul potrivit la locul potrivit, după ce mingea lovește bara transversală în urma unei ieșiri imprudente a portarului gazdă, jucătorul nostru urmărește cursul balonului și îl trimite în poartă.

Un minut mai târziu, Stroe scapă pe contraatac, în poziție de unu la unu cu portarul gazdelor, mijlocașul Bucovinei Rădăuți trimițând o scăriță perfectă pentru un scor de neprezentare, de 3-0.

Până la pauză, Poli Iași a reușit să reducă din diferență prin golul reușit de Dumitru.

Repriza secundă a început bine pentru jucătorii ieșeni, care s-au apropiat la un singur gol, după super-execuția lui Cristea din minutul ‘58.

Liniștea în tabăra rădăuțenilor a fost adusă de Baciu, care în minutul ‘65 duce scorul la 4-2, după o pasă excelentă a lui Coajă.

Acesta avea să fie și scorul final cu care Bucovina Rădăuți începe un 2023 perfect.

Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă: Udeanu – Șpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Sahlean, Stroe, Cimbru, Ungurianu, Svichi, Stoian.

Au mai intrat: Gheorghiță, Coroamă, Baciu, Popovici, Leonte, Aftanache, Irimescu, Derevlean.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Sursa foto: Cristian Ploșceac 

Total
0
Shares
Related Posts