Bucovina Rădăuți, înfrângere în etapa a VII-a în fața formației FC Bacău

Liderul Seriei I a Ligii a III-a suferă prima înfrângere din play-off după ce tratat cu superficialitate duelul cu FC Bacău și a început meciul cu rezervele. 

Sigură de prezența la barajul de promovare în Liga a II-a, Bucovina Rădăuți și-a permis să înceapă duelul cu gruparea FC Bacău cu mai mulți jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon. Trupa antrenată de profesorul Ovidiu Murariu a avut parte de o primă repriză de coșmar, oaspeții au intrat la vestiare cu scorul de 3-0. Gabriel Cîrstean a reușit o dublă în minutele 2, respectiv 11, iar Dudu Drugă a înscris golul de 3-0 în minutul 13. În partea secundă, rădăuțenii au redus din handicap prin Iosif Netbai în minutul 53. Astfel că formația băcăuană s-a impus cu scorul de 3-1.

În celălalt joc al rundei, CSM Bacău s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața ieșenilor de la Știința Miroslava. Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Adrian Viorică în minutul 9, respectiv Alexandru Aftanache în minutul 76, în timp ce golul de onoare al Științei a venit în minutul 89 prin Vlad Danale.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va evolua tot pe teren propriu în compania formației, CSM Bacău. Duelul este programat să se dispute, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 18:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto arhivă: FC Bacău

Total
0
Shares
Related Posts