Sebastian Burlacu, convocat la echipa națională U15 a României

Mijlocașul formației LPS Suceava, Sebastian Burlacu, a fost convocat de către selecționerul Victor Ene la lotul național U15. 

Selecționata U15 a României, antrenată de Victor Ene, va efectua un stagiu de pregătire cu două meciuri amicale împotriva selecționatei similare din Bulgaria în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie. Jucătorii născuți în 2008 se vor reuni la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în data de 29 octombrie, și vor pleca a doua zi spre Bulgaria, pentru cele două meciuri amicale.

  • Bulgaria U15 – România U15, 1 noiembrie, ora 15:00, CNF Boyana
  • Bulgaria U15 – România U15, 3 noiembrie, ora 11:00, CNF Boyana

Printre jucătorii convocați la națională de către selecționerul Victor Ene se află și tânărul mijlocaș sucevean Sebastian Burlacu, jucător care a mai fost convocat și în trecut la loturile naționale. Tânărul mijlocaș al formației LPS Suceava este considerat ca fiind un sportiv cu calități foarte bune și de mare perspectivă, aspecte pe care le-a remarcat și antrenorul său, profesorul Andrei Ițco.

Lotul convocat pentru această acțiune:

Portari: Luca Crăciun (Farul Constanța)Alin Ciobanu (FC Botoșani);

Fundași: Constin Gheorghe (Farul Constanța)Cristian Oancea (CSA Steaua)Ricardo Căldăraru (Farul Constanța)Andrei Popescu (Academia Gică Popescu)Raul Alecsandroaie (FCSB)Kevin Tînjală (Farul Constanța)Raul Oprea (Player);

Mijlocași: Ianis Podoleanu (Farul Constanța)Sebastian Burlacu (LPS Suceava)Mihai Calițoiu (Virtus Entella / Italia)Andrei Oancea (Petrosport)Mihai Ninaci (Petrosport)Mateo Tameș (Farul Constanța)David Pătru (Farul Constanța)Ianis Dobrescu (Primavera Deva)Matei Berchez (Farul Constanța);

Atacanți: Ianis Avramescu (Farul Constanța)Andrei Roateș (Levante / Spania).

Total
0
Shares
Related Posts