Șomuz Fălticeni a trecut la limită de LPS Suceava într-un joc amical

Trupa antrenată de Daniel Stoica a disputat, vineri, 14 februarie, cel de-al treilea amical al iernii împotriva celor de la LPS Suceava. 

Tehnicianul fălticenenilor a folosit toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție în cele două reprize ale jocului cu tinerii jucători ai LPS-ului. Fălticenenii, ușor obosiți, s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză scorul arăta 1-0 în urma reușitei lui Franck Tchassem. O primă repriză în care fălticenenii au ratat câteva ocazii clare de gol. În repriza secundă, Daniel Stoica a schimbat echipa pentru a putea vedea la treabă și restul jucătorilor. Ciprian Plăcintă a dus scorul la 2-0 în rerpiza secundă, însă LPS Suceava a redus diferența la un singur gol după reușita lui Vlăduț Cimbru. Rezultatul de 2-1 s-a menținut până la finalul jocului, însă fălticenenii au trecut cu brio și cel de al treilea test al iernii.

Iulian Darabă: ”Suntem mulțumiți în mare parte de echipă”

”În jocul cu LPS Suceava s-a simțit oboseala la anumiți jucători, deoarece suntem în perioada de pregătire fizică și acest a lucru a contat. După aceste două meciuri de săptămâna aceasta ne-am făcut o idee despre anumiți jucători, am văzut și jucătorii noi aduși și cu siguranță la următoarele meciuri amicale cei care au demonstrat până acum vor juca mai mult pentru a avea un grup omogen în acest retur de campionat. Suntem mulțumiți în mare parte de echipă și cred că în următoarele meciuri echipa va arăta mai bine din punct de vedere tactic și fizic.”, a precizat după joc, managerul sportiv al echipei, Iulian Darabă. 

Pentru formația antrenată de Daniel Stoica urmează alte două jocuri de pregătire în compania formației de Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamț. Jocurile se vor disputa pe data de 21 și 28 februarie, pe terenul sintetic de la Piatra Neamț

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts