Sponsori Sponsori

Turul județului la fotbal rămâne în weekend la Suceava

Sărbătorile Pascale, kilogramele în plus și voturile puține sunt cele care au decis unde vom ajunge week-end-ul următor. 

Deși a fost săptămâna cu cele mai puține voturi din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal” din acest sezon, nu ne pare rău pentru că vom avea ocazia să revedem una dintre echipele de care se ocupă profesorii Marius Lup și Răzvan Bîgu. LPS Suceava a câștigat în această săptămână episodul din cadrul Turul județului la fotbal. În tur am avut ocazia să-i vedem în jocul cu Stejarul Cajvana, una dintre echipele care s-au retras de puțin timp din Liga a IV-a, atunci când le-am purtat noroc.

Clasamentul voturilor: 

  1. LPS Suceava – 47 de voturi
  2. Juniorul Suceava – 2 voturi
  3. Șomuzul Preutești – 1 vot
  4. CSO Siretul Dolhasca – 1 vot
  5. Steaua Dumbrăveni – 1 vot
  6. Moldova Drăgușeni – 1 vot

Dumincă, LPS Suceava va primi pe teren propriu vizita celor de la Siretul Dolhasca. LPS Suceava ocupă locul al zecelea în Liga a IV-a în timp ce adversara de duminică ocupă locul al cincilea. Așa cum v-am obișnuit în cadrul acestui proiect, la finalul jocului vom oferi o statuetă și o diplomă celui mai bun jucător al echipei gazde indiferent de rezultatul de pe tabelă.

Pe această cale, ținem să le mulțumim domnului președinte al Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton pentru că este în continuare alături de proiectul ”Turul județului la fotbal”, dar și colegilor de la NEst-TV Channel.

Total
0
Shares
Related Posts