Larix Dornișoara, Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei conduc clasamentul în Seria a II-a a Ligii a V-a

Juniorul Fălticeni a reușit scorul etapei cu numărul 14 în Seria a II-a a Ligii a V-a după 8-0 cu Valea Suhei, însă liderul Larix Dornișoara își păstrează diferența de 5 puncte față de locul 2, respectiv 10 față de locul 3. 

25 de goluri s-au înscris în această rundă, iar media este de 5 goluri pe meci. Larix Dornișoara pare să fi scăpat în câștigătoarea Seriei, deși matematic ar mai avea nevoie de 7 puncte pentru a fi sigură de primul loc, asta în cazul în care și gruparea Juniorul Fălticeni ar câștiga toate jocurile până la finalul campionatului.

Avântul Frasin a dispus cu scorul de 2-1 de gruparea Dream Team Ipotești. Bogdan Forminte și Florin Ursoi au înscris golurile victoriei pentru echipa pregătită de Iulian Palahniuc.

Scorul rundei a fost înregistrat în partida dintre Juniorul Fălticeni și Valea Suhei. Echipa pregătită de Eduard Lichtenstein a umilit-o pe formația din Ciprian Porumbescu cu scorul de 8-0. Florin Bidan (trei goluri), Dănuț Procopiuc (două goluri), Călin Chiriac, Daniel Sbiera și Gheorghe Titi au înscris golurile victoriei.

Carpatic Suceava a fost învinsă cu scorul de 1-5 de Stejarii Dragomirnei. Gruparea din comuna Mitocu Dragomirnei ocupă locul 3 în Seria a II-a, iar în urma acestei victorii a ajuns la 30 de puncte acumulate. Golurile victoriei au fost înscrise de: Stejărel Ferar (două goluri), Vlăduț Vartolomei (două goluri) și Paul Ujeniuc.

Bradul Vama a fost învinsă de liderul autoritar al Seriei, Larix Dornișoara, scor 1-4. Golul echipei gazdă a fost înscris de Andrei Popescu Poenari, în timp ce pentru oaspeți au punctat Cristian Frunză (două goluri) și Darius Mazare (două goluri).

Șomuz II Fălticeni s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, în fața grupării Vânătorul Dorna Candrenilor. Pentru oaspeți a punctat Răzvan Diac.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 14 40p
2 AS Juniorul Fălticeni 14 35p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 14 30p
4 ACS Dream Team Ipotești 14 24p
5 ACS Avântul Frasin 14 18p
6 ACS Bradul Vama 14 17p
7 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 14 14p
8 ACS Șomuz II Fălticeni 14 13p
9 ACS Carpatic Suceava 14 7p
10 ACS Valea Suhei 14 1p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Viorel Macovei 

Total
0
Shares
Related Posts