Sponsori Sponsori

Denisa Holotă – tânăra arbitru care a depășit emoțiile și a devenit un exemplu pentru fetele pasionate de fotbal

Într-o lume a sporturilor dominate de bărbați, fetele care își doresc să urmeze o carieră în fotbal se confruntă deseori cu provocări și obstacole. Dar există și exemple de perseverență și determinare, care pot inspira și motiva tinerele pasionate să urmeze visul lor, indiferent de obstacole. Denisa Holotă este una dintre aceste persoane care a reușit să își îndeplinească visul de a fi arbitru de fotbal, chiar dacă a practicat atletism și fotbal doar pentru scurt timp.

La vârsta de 19 ani, Denisa este elevă la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și urmează Facultatea de Drept. Dar pasiunea ei pentru sport a început de mică, când a început să practice atletism. Timp de opt ani a fost implicată în acest sport, iar timp de un an și-a încercat norocul și în fotbal.

Faptul că a fost pasionată de ambele sporturi a fost principalul motiv care a dus-o să încerce să devină arbitru de fotbal. Așa că a luat legătura cu cei din comisie și a participat la examene. Primul meci a fost o experiență aparte pentru ea, deoarece a trebuit să-și controleze emoțiile și să ia decizii rapide în timpul meciului, dar s-a adaptat repede. Acesta a fost doar începutul unei experiențe palpitante și plină de provocări.

”Nu am dificultăți, mă adaptez ușor în orice situație și am învățat să-mi stăpânesc impulsul și să iau cea mai bună decizie pe moment. Mă antrenez în fiecare zi și consider că odihna este importantă pentru a excela într-un meci”, spune Denisa Holotă.

Deși nu a fost ușor să facă față presiunii jucătorilor și să gestioneze situațiile de pe teren, Denisa a învățat să își stăpânească impulsurile și să ia cele mai bune decizii în timp real. Cel mai dificil meci a fost la liga a treia, un amical între primele două echipe din clasament, dar tânăra tușieră s-a descurcat foarte bine și și-a demonstrat abilitățile.

”Peste 5 ani m-aș vedea la Liga a II-a cel puțin, muncesc mult pentru a excela și a promova. Îmi propun să mă antrenez cât mai mult și să evoluez, îmi doresc ca în acest an să particip la examen la Liga a III-a și să promovez.”, a mai adăugat tânăra arbitră.

Denisa este un exemplu de perseverență și determinare pentru toate fetele care doresc să urmeze o carieră în fotbal, indiferent de provocările întâmpinate. Ea este un exemplu pentru toți cei care vor să își urmeze visul și să facă ceea ce le place cu adevărat. Prin perseverență și munca asiduă, tânăra arbitră are un viitor promițător în fotbalul românesc.

Total
0
Shares
Related Posts