Turul județului la fotbal cunoaște o nouă locație în primul week-end din aprilie

După o pauză de 3 săptămâni, proiectul “Turul județului” revine pe micile terenuri ale echipelor din Suceava, astăzi aflând locația în care vom merge week-end-ul acesta.

Dacă până acum soarta era decisă în ultimele ore ale timpului alocat voturilor, săptămâna aceasta a fost una liniștită pentru votanții noștri, lucrurile fiind clare încă din primele 2 zile. Nemaifiind un “ASA Rarău” care să dea clasamentul peste cap, echipa câștigătoare de data aceasta s-a detașat mult încă de când s-a dat start votului. Cu aproximativ 168 de voturi în fața echipei de pe locul 2, CS Zimbru Siret este câștigătoarea pe care o vom vizita duminică, echipă pe la care am mai trecut și în episodul 2 al primei ediții din cadrul proiectului.

Iată cum s-a prezentat clasamentul în această săptămână:

  1. C.S. Zimbru Siret – 248
  2. LPS Suceava – 80
  3. CSO Siretul Dolhasca – 4
  4. FC Pojorâta – 4
  5. Juniorul Suceava – 4
  6. ACS Preuteşti – 2
  7. Balada Ciprian Porumbescu – 1
  8. Moldova Drăguşeni – 1

Așadar, duminică vom vedea o echipă care a revenit surprinzător în returul Ligii a IV-a, pierzând în ultimele 5 etape un singur meci, dar care însă se clasează abia pe poziția a 12-a. Vom avea parte de o partidă interesantă, deoarece, odată cu noi, pe terenul Zimbrului Siret va poposi echipa fruntașă a clasamentului, CSO Viitorul Liteni.

Acestea fiind spuse, noi ne vedem duminică, de la ora 11:00, la Siret, iar dacă Îți dorești ca echipa GalbenVerde.ro să fie prezentă la unul din meciurile favoriților tăi, te așteptăm cu voturi pe tine și prietenii tăi pe pagina noastră la următorul episodul din cadrul proiectului “Turul județului la fotbal”.

Acest proiect este susținut de Asociația Județeană de Fotbal şi NEst TV Channel.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Total
0
Shares
Related Posts