Sponsori Sponsori

Florentin Petre va fi noul antrenor al Forestei până la finalul sezonului

”Galben-verzii” s-au înțeles cu fostul internațional, Florentin Petre pentru funcția de antrenor.

Florentin Petre a ajuns la un acord cu conducerea clubului sucevean până la finalul sezonului. Acesta a susținut astăzi și primul antrenament în calitate de antrenor principal având și o discuție cu jucătorii galben-verzilor. La rândul său, vice-președintele clubului, Farid Khallaf a anunțat că Petre va avea parte de tot sprijinul conducerii pentru a realiza obiectivele echipei.

Florentin Petre cunoaște cât de iubit este fotbalul la Suceava și așteaptă sprijin din partea suporterilor.

”Sunt încântat că am ajuns pe banca Forestei și sper ca împreună cu jucătorii și cu ceilalți membri din staff-ul cubului să reușim să punem bazele unei echipe puternice, competitive, constantă în rezultate, pe gustul publicului sucevean. Știu încă din perioada în care activam ca jucător că oamenii de aici iubesc fotbalul, vin în număr mare la stadion și sunt devotați culorilor clubului. Am avut o discuție și cu jucătorii, suntem hotărâți să muncim cu toții pentru a realiza ceea ce ne-am propus, și cu ajutorul sucevenilor sper să reușim.”


Vicepreședintele Consiliului de Administrație al Forestei, Farid Khallaf, a dezvăluit că Florentin Petre a semnat un contract pe un an cu gruparea suceveană.


„Înțelegerea cu Florentin Petre expiră la finalul sezonului, însă este prinsă în contract și o opțiune de prelungire. Avem mare încredere în el, pentru că este un antrenor tânăr, ambițios, care dorește să-și construiască în antrenorat o carieră la fel de prolifică cum a fost cea de fotbalist. După ce a lucrat cu mai mulți antrenori cu experiență, acum se află în fața primului examen ca principal, și este deosebit de motivat să facă treabă bună. Va avea un sprijin total în noi și vom încerca să-i creăm toate condițiile ca să reușească.”

Florentin Petre este la prima experiență ca antrenor principal după ce de-a lungul anilor a fost secundul a mai multor antrenori precum Ion Marin, Cornel Țălnar, Mircea Rednic, Flavius Stoican și Mihai Teja.
Potrivit conducerii clubului prezentarea oficială a antrenorului Florentin Petre va avea loc joi, în cadrul unei conferințe de presă. 

Total
0
Shares
Related Posts