Sponsori Sponsori

Cuplul Goian-Bălan, de la Bucovina Rădăuți la Foresta Suceava

Antrenorul Forestei Suceava, Dorin Goian l-a cooptat în staff-ul său pe fostul coleg de la Bucovina Rădăuți, Daniel Bălan. 

Cuplul Goian – Bălan continuă în antrenorat la Foresta Suceava după episodul CSM Bucovina Rădăuți, formație la care cei doi au obținut rezultate deosebite. Prin numirea lui Daniel Bălan în funcția de antrenor secund, Foresta Suceava a oferit o altă lovitură de imagine. Conducerea clubului sucevean a reușit în mai puțin de o săptămână să-i aducă ”acasă” pe antrenorii momentului în fotbalul sucevean. CV-urile lui Dorin Goian și Daniel Bălan ca jucători sunt pe departe impresionante, dar Foresta a mizat pe tinerețea și experiența celor doi antrenori în fotbalul sucevean.

Clubul de pe Areni a anunțat luni, 15 iunie, prin intermediul paginii de facebook venirea lui Daniel Bălan în calitate de antrenor secund.

”Dorim să anunțăm că începând de astăzi, Daniel Bălan se alătură staffului tehnic condus de Dorin Goian, în calitate de antrenor secund!”, a fost mesajul postat de conducerea clubului. 

Pe de altă parte, pe pagina de facebook a formației rădăuțene a fost transmis un mesaj de mulțumire pentru întreaga activitate a fostului fundaș al Stelei.

”După o perioadă de trei ani și jumătate petrecuți la Bucovina Rădăuți, reușind pentru echipa noastră cele mai bune performanțe din istoria clubului, obținând promovarea din Liga a IV a în Liga a III-a, chiar din primul sezon ca antrenor al echipei, iar mai apoi obținând cea mai bună clasare a Bucovinei Rădăuți din ultimii 60 de ani, poziția a 2 a în clasament și calificarea în șaisprezecimile Cupei României, aducând la Rădăuți o echipă de Liga 1, Daniel a decis să părăsească echipa noastră!

Mulțumim foarte mult pentru munca depusă la echipa noastră acestui om cu un caracter deosebit și îi dorim mult succes în tot ceea ce și-a propus!

Mulțumim Daniel!!!”, a fost mesajul postat pe o rețea de socializare. 

Totodată, Iulian Ionesi a ținut să le transmită un mesaj suporterilor rădăuțeni îngrijorați de plecările lui Goian și Bălan la Foresta. Jucătorul rădăuțean și totodată una dintre vocile importante ale echipei a liniștit suporterii cărora le-a promis că Rădăuțiul va rămâne în continuare o nucă tare a Ligii a III-a:

”Trebuie să fim realiști. Noi suntem o echipă mică. Echipele din serie sunt din orașe foarte mari față de Rădăuți. Se licitează niste bugete enorme. Noi nu ne vom da deoparte niciodată, dar fiind o echipă exclusiv finanțată de primărie este greu să concurăm cu Piatra Neamț, Focșani, Suceava, Galați. Ne dorim să ajungem cât mai sus și am făcut performanțe notabile și chiar și cu pierderile actuale să nu credeți că nu vom aduce oameni care suplinească pierderile.”, a fost mesajul transmis de Iulian Ionesi. 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts