Sponsori Sponsori

Turneul „Patru Regiuni pentru Europa” se va desfășura pe Areni

Turneul „Patru Regiuni pentru Europa” a ajuns la cea de XVIII-a ediție și va avea loc pe stadionul Areni în perioada 4-9 august. 

Turneului internaţional de fotbal „Patru Regiuni pentru Europa” este o competiţie dedicată jucătorilor sub 16 ani. Echipele participante în cadrul acestui turneu provin din cele patru regiuni înfrăţite, judeţul Suceava, regiunea Cernăuţi, din Ucraina, Schwaben, din Germania şi Mayenne, din Franţa. În acest an, selecţionata suceveană va avea în lot 9 jucători de la ACS Juniorul Suceava şi alţi şapte de la Liceul cu Program Sportiv. Cei care se ocupă de selecționată pe parcursul acestui turneu sunt profesorii Bogdan Pantea şi Marius Lup. Suceava a triumfat o singură dată în cadrul acestui turneu, în anul 2011 pe stadionul Areni.

Lotul de jucători care va reprezenta judeţul Suceava la turneul „Patru Regiuni pentru Europa”:

Sebastian Cozma, Alexandru Nistor, Denis Timoficiuc, Vasile Maganu, Ciprian Hostiuc, Sergiu Eremie, Ionică Popovici, Sandu Solcan, Leonard Pascar, Vlad Hreceniuc, David Toader, Marian Ilie, Andrei Varasciuc, Denis Solovăstru, Ştefan Socoliuc şi Robert Ciornei.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts