Sponsori Sponsori

Frăția Lupilor Suceava a fost printre echipele de airsoft prezente la Avrig într-un eveniment spectaculos

Frăția Lupilor Suceava a participat activ la cel mai mare eveniment milsim, de airsoft din România, OverLoad – Turning point, localitatea Avrig, în perioada 1-3 septembrie 2023. Echipa noastră a făcut parte din Facțiunea Rebelilor, Golden Rats, a avut indicativul G (Golf) și a avut onoarea să joace împreună cu echipa MAK din Târgul Mureș condusă de Boer Jozsef, alias Joker căruia echipele participante îi mulțumesc mult.

La Startul acestui maraton de airsoft internațional (Grecia, Italia, Ungaria, Bulgaria) s-au aflat 600 de participanți, practicanți al acestui sport deosebit, un record în ultimii ani. Jocul a durat 40 de ore, non-stop fapt ce a solicitat la maxim fiecare echipă psihic și fizic pe timp de zi și pe timp de noapte.

Scenariul a fost deosebie de complex, cu ”misiuni” de dominație, protecție VIP, transport combustibil, detectare avion căzut, transport ”piese artilerie” și a fost pigmentat și de mașini de teren care puteau să intervină asupra ta și pe care le puteai dezafecta. Toate acestea într-un teren lung de 4 km.

”S-au practicat și roluri din genul Larp unde e necesar să fii creativ ca să obții îndeplinirea misiunii. Suntem foarte mulțumiți de prestația noastră mai ales că din echipa noastră fac parte și sportivi foarte tineri cu un potențial extraordinar fapt ce a adus și un feedback mai mult decât încurajator de la întreaga comunitate de airsoft din România și de la Comanderul nostru care ne-a promis că va face parte din echipa noastră la următorul eveniment. Aș vrea să le mulțumesc camarazilor mei (Lupilor): lui Adi Tatoo stâlpul echipei, Ionuț, Sebastian, David și Vlad pentru implicare și pentru că nu au cedat deși condițiile terenului au fost cele mai dure de până acum. Mulțumesc MAK – Târgul Mureș, Mulțumesc – WWO Oradea cu care am colaborat excelent! Mulțumesc Overload!”, a transmis Marius Lup.

Jocul de airsoft a luat mare amploare în ultimii ani și a devenit o oportunitate pentru toată lumea care dorește să evadeze din lumea virtuală și să încerce ceva cu adevărat nemaipomenit.

 

Total
0
Shares
Related Posts