Dorel Toma, dovada că SE POATE chiar și atunci când nimeni nu-ți dă șanse

Culturistul sucevean, Dorel Toma, a reușit să obțină titlul de campion al României la categoria 90kilograme+. 

În perioada 29 august – 3 septembrie 2023, Sala Transilvania din Sibiu a fost gazda celei mai prestigioase competiții de culturism și fitness din România, Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023, acolo unde sportivi din toate colțurile țării au strălucit la propriu și la figurat. Printre ei s-a numărat și Dorel Toma care a bifat un nou succes în cariera sa obținând titlul de campion al României la categoria 90kilograme+.

Dorel a dat dovadă că se poate să urci din nou pe culme după ce s-a ridicat ca pasărea Phoenix din cenușă și focul de la Semtex Gym. După o perioadă grea a vieții sale când a fost nevoit să o ia de la ”zero” cu găntere de doar 2-4 kg, încetul cu încetul, luni întregi de muncă asiduă și perseverență. Dorel Toma a reușit să își construiască din nou corpul și să își recapete forma fizică de odinioară, iar anul acesta a participat și la Cupa României, dar și la Campionatul Național de Culturism și Fitness, unde a reușit de asemenea să obțină cea mai bună clasare.

Dorel Toma este unul dintre culturiștii suceveni care pregătește la rândul său alți sportivi dornici de a obține performanțe deosebite la nivel național și internațional. Acesta își propune să ajute și alte persoane care nu trec prin cele mai bune perioade ale vieții să revină prin sport și să-și depășească limitele.

Total
0
Shares
Related Posts