Prinde Viitorul Liteni ultimul tren spre Liga a III-a?!

Astăzi, la Târgu Neamț, de la ora 17:30, se joacă manșa retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a.

Viitorul Liteni își joacă ultima carte pentru promovarea în Liga a III-a, însă șansele sunt foarte mici în urma rezultatului din tur, atunci când Ozana Târgu Neamț s-a impus la Liteni cu scorul de 4-1. În tur, marcatorii golurilor au fost Corban pentru Liteni, Patrichi și Ignea pentru nemțeni. Cu toate că echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a fost învinsă la un scor care îi dă puține speranțe de promovare, imediat după jocul cu nemțenii antrenorul Demis Maranda a declarat că jucătorii săi au puterea de a întoarce acest rezultat:

“În retur va fi greu de întors scorul, dar s-au mai văzut surprize. La meciul de sâmbăta trecută am avut patru absenţe, dar acum vom avea lotul complet. Venim să jucăm şi cred că de data aceasta nu vom mai pierde”, a precizat Demis Maranda, antrenorul Viitorului Liteni.

Pentru jocul de la Târgu Neamț, Viitorul Liteni mizează pe următorul lot de jucători: Ionuț Bicleanu, Andrei Lucaciu – Vlad Răzlog, Petru Răzlog, Ionuț Duțică, Claudiu Velescu, Norbert Solcan, Sergiu Corban (căpitan), Petrică Maftei, Radu Tomescu, Bogdan Prichici, Andrei Bijec, Nae Gliga, Marian Apostol, Andrei Duman, Daniel Cristescu, Andrei Netea, Vlad Leuciuc și Ovidiu Bosancu.

De partea cealală, președintele Ozanei Târgu Neamț, Victor-Andrei Isache este convins că formația sa este ca și promovată în Liga a III-a, motiv pentru care îi așteaptă pe suporterii Ozanei la meciul de acasă cu Liteni:

“Aşteptăm returul cu încredere şi dorim să facem o bucurie suporterilor din Târgu Neamţ. 400 dintre ei au făcut deplasarea la Liteni. Dorim să le mulţumim şi pe această cale. Îi aşteptăm şi la meciul de acasă, pentru a sărbători împreună promovarea. A fost un sezon greu, în care am muncit foarte mult, şi merităm să sărbătorim”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Ozana Târgu Neamț – Viitorul Liteni, astăzi, de la ora 17:30 pe stadionul Ozanei.

Chiar și în condițiile în care formația din Liteni nu va reuși să promoveze, aceștia vor evolua și în următorul sezon în cadrul Cupei României la nivel național după câștigarea Cupei la nivel județean în fața Recoltei Fîntînele.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts