Trei puncte fără mare strălucire

Înfrângerea de la Dorohoi și egalurile cu Târgu Secuiesc și Focșani obligă Foresta de acum înainte la un parcurs fără greșeală în Seria I a Ligii a III-a.

Primul meci din această lungă serie a fost ieri pe teren propriu în fața celor de la Ozana Târgu Neamț. Doar 500-600 de spectatori au luat loc ieri în tribunele stadionului Areni, vremea rece și înfrângerea drastică din etapa trecută contribuind din plin la acest număr mic. Fără multe nume cunoscute în primul ”11” Foresta începe meciul bine, iar ocazia mare a lui Hagiu care nu reușește să-l învingă pe portarul advers din poziție 1 la 1 avea să anunțe deschiderea scorului. Câteva minute mai târziu, Martin primește o pasă la marginea careului întoarce un apărător și trage la colțul lung fără speranțe pentru suceveanul Bâlbă. E minutul 20, iar scorul devine 1-0, exact de ce aveau nevoie galben-verzii, un gol înscris cât mai rapid. De aici jocul intră parcă într-o notă mai anostă fără mari realizări de ambele părți. Totuși până la pauză se mai înscrie o dată. La o lovitură liberă a gazdelor, un jucător al celor de la Ozana aflat în zid, oprește clar mingea cu mâna, iar centralul partidei acordă penalty fără să stea pe gânduri. Dudu Drugă specialistul Forestei la astfel de faze execută cu calm, iar la pauză se intră cu 2-0.

În repriza secundă se mai marchează două goluri câte unul de ambele părți. Mai întâi gazdele profită de o deviere nereușită a  unui fundaș al ospeților la o centrare în fața porții a lui Hagiu, Robert Martin punând piciorul pe linia porți, 3-0, însă imediat cei de la Ozana au redus din diferență printr-un șut frumos din afara careului. Ce am consemnat în al doilea mitan pe lângă cele 2 goluri a fost revenirea după accidentări a doi jucători ce au capacitatea de a face diferența. În minutul 65 și Matteo Rigoni și Andrei Cerlincă au intrat concomitent în teren după accidentări ce i-au ținut departe de teren etape bune. Așadar s-a terminat 3-1 un scor conform cu realitatea din teren și cu diferența de valoare dintre cele două echipe.

Fără strălucire, Foresta obține 3 puncte vitale în economia campionatului, în week-end-ul viitor, Foresta se va deplasa la Piatra Neamț pentru a întâlni Ceahlăul în derby-ul rundei cu numărul 8.

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts