AJF Suceava a decis suspendarea campionatelor județene

Asociația Județeană de Fotbal Suceava este primul for fotbalistic din România care a decis să suspende definitiv toate competițiile pe care le organizează în sezonul 2019/2020. Decizia a fost luată în contextul pandemiei de coronavirus, Suceava fiind de altfel cel mai afectat oraș din România care se confruntă cu coronavirus.

Președintele AJF Suceava, Ciprian Anton a declarat în cadrul unei emisiuni pe pagina de facebook a site-ului SportSV.ro că toate competițiile organizate de AJF Suceava au fost suspendate, iar în ceea ce privește competițiile la nivel de copii, aceștia vor primi câte o diplomă și o medalie. La nivelul seniorilor, Ciprian Anton a spus că ar fi fost practic imposibil să programeze echipele să joace din 2 sau din 3 în 3 zile, majoritatea jucătorilor având diverse job-uri în paralel, iar decizia este una corectă. Există șanse ca cel puțin Cupa României faza județeană să continue având în vedere faptul că acolo mai erau de disputat două jocuri, fiind totodată una dintre competițiile asupra cărora nu s-a luat nici o decizie încă.

Ca urmare a deciziei Asociației Județene de Fotbal, Siretul Dolhasca este campioana Ligii a IV-a și reprezentanta județului Suceava la un eventual baraj de promovare.

Emisiunea poate fi urmărită accesând link-ul de mai jos: 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: GazetaSV.ro

Total
0
Shares
Related Posts