Tombolă pentru cei care achiziționează bilet la meciurile Forestei

Conducerea clubului Foresta a anunțat că la fiecare meci de pe teren propriu, trei spectatori vor intra în posesia a câte un tricou original de joc al Forestei. Toți spectatorii care își achiziționează bilet înaintea fiecărui meci vor intra automat în cursa pentru câștigarea unui tricou, astfel aceștia trebuie să păstreze tichetele de intrare cel puțin până la pauză pentru că altfel nu vor ști dacă au avut sau nu bilet câștigător. Extragerea va avea loc la pauza fiecărei partide pe baza seriilor de pe bilete.

Pentru jocul de mâine cu ASU Politehnica Timișoara, președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac a precizat că extragerea se va face electronic și va fi făcută cu afișare în direct pe noua tabelă.

 

 Vă reamintim că zilele trecute, conducerea Forestei a luat decizia ca toți spectatorii care vin în pauza meciurilor la stadion să plătească biletul pentru a evita situațiile atât din sezonul curent cât și din sezoanele precedente când foarte mulți spectatori veneau după pauză.
Total
0
Shares
Related Posts