fbpx

Christ Aflana va evolua la Unirea Slobozia

Camerunezul Christ Afalna, unul dintre jucătorii de bază ai Șomuzului Fălticeni, va evolua în partea a doua a campionatului pentru Unirea Slobozia, în Liga a II-a. 

Conducerea clubului Șomuz Fălticeni a ajuns la o înțelegere cu formația de Liga a II-a, Unirea Slobozia în ceea ce privește împrumutul jucătorului Christ Afalna. Camerunezul în vârstă de 22 de ani se află în pregătire cu clubul pregătit de Adrian Mihalcea. Afalna a fost împrumutat de Fălticeneni până în vară la formația ialomițeană pentru a o ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării. Acesta a reușit să marcheze cinci goluri în tricoul formației fălticenene în toate competițiile oficiale.

 Iulian Darabă: ”Pentru Christ Afalna este un pas înainte în cariera sa” 

„Înțelegerea pentru împrumutul lui Christ Afalna la clubul Unirea Slobozia a fost perfectată astăzi, 12 ianuarie. Este un pas important în cariera unui tânăr jucător, care ne-a ajutat în ultimii doi ani. Cu siguranță nu i-a fost ușor în această perioadă, dar iată că prin muncă și atitudine își continuă ascensiunea. Ne bucurăm pentru el, atât noi cei din conducerea clubului cât și stafful tehnic, și îi dorim mult succes în Liga a 2-a”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al clubului Șomuz Fălticeni pentru Cronica de Fălticeni. 

Şomuz Fălticeni și-a programat reunirea lotului începând cu data de 18 ianuarie pe Stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni.

 

Sursa foto: Cronica de Fălticeni

Leave a Reply