Suporterii sunt nemulțumiți de numirea lui Colban ca principal al Forestei

Odată cu apariția primelor informații despre numirea lui Vespazian Colban ca antrenor al Forestei, mediul online a fost invadat cu critici la adresa acestuia, dar și a conducerii de pe Areni.

Florin-Gabriel Popinciuc a spus: «Trebuia păstrat Cristescu ca antrenor. Nu știu ce experiență are Colban ca antrenor. Sper să nu ne pară rău mai încolo.»

Dirtu Ovidiu: «Cea mai ieftină variantă… Se putea aduce un antrenor cu experiență dacă se dorește promovarea»

Soryn Soryn: «O alegere proastă!!»
Stefan Grigoriu: «Adio promovare !!!!!»
Petrica Climencu: «Băăi…păcat de echipa asta!»
Adrian Silver: «Liga IV»
Rusu Alin-Cristian: «De ce nu a fost păstrat Cristescu !?»
Iulian Bulia: «SPER CĂ E O GLUMĂ SAU UN EFECT AL CĂLDURII DE AFARĂ!!!»
Gabriel Ghiduş: «Speram la un nume cu o cât de cât experiență în antrenorat. Personal … sunt dezamăgit! Probabil atât poate clubul! Ăsta e nivelul!»
Costy Cărnăreasa: «Oameni buni sunteți nebuni, ăsta Antrenor ???? Cristescu Florin este mult,mult peste acest Colban .Ce îl recomandă ? Ne facem de rușine. Așa Nuuuu»
Iulian Simion Amariei: «Rușine să vă fie ….ăsta e antrenor de sperat la promovare?….»
Cine este Vespazian Colban?!
Vespazian Colban are 41 de ani și este originar din Botoșani. Acesta a evoluat, pe vremea când era fotbalist, pe Areni la Cetatea Suceava. Vespazian Colban a început fotbalul la LPS Botosani și a mai evoluat pentru Cetatea Târgu Neamt, Ceahlaul Piatra Neamț si FC Botoșani. Ca antrenor, a promovat cu FCM Dorohoi în Liga a II-a. Acesta a mai fost și președinte al formației Știința Miroslava.
Într-o scurtă experiență la revenirea în cadrul echipei FC Botoșani, acesta a declarat: «Am revenit la clubul care mi-a fost în suflet tot timpul.»
Așteptăm reacțiile conducerii vis-a-vis de nemulțumirile suporterilor suceveni referitoare la venirea lui Vespazian Colban în funcția de antrenor principal al Forestei Suceava. Revenim cu detalii!
Total
0
Shares
Related Posts