VIDEO | Șomuz Fălticeni a suferit prima înfrângere din acest sezon în Liga a III-a

După înfrângerea în fața Ceahlăului, Șomuz Fălticeni a coborât pe poziția secundă la egalitate de puncte cu noul lider al Seriei I, Știința Miroslava. 

Duș rece pentru jucătorii pregătiți de Daniel Stoica în duelul cu Ceahlăul Piatra Neamț. Așa cum preconizau cei din conducerea și staff-ul formației fălticenene înaintea acestui duel, nemțenii au venit cu gândul pe stadionul Constantin Jamaischi din Fălticeni să obțină puncte. Oboseala s-a văzut în jocul formației fălticenene care nu a mai putut ține ritmul din jocurile precedente. De obosolea gazdelor au profitat nemțenii care au avut nevoie doar de un gol ca să ia cele trei puncte puse în joc. Marius Matei a fost marcatorul unicului gol al partidei în minutul 39.

În urma rezultatului de sâmbătă, 17 octombrie, Șomuz a coborât un loc în clasamentul Seriei I, însă a rămas la egalitate de puncte cu noul lider, Știința Miroslava.

Puteți urmări un scurt rezumat video cu cele mai importante faze ale jocului:

Rezultatele etapei a VI-a a Ligii a III-a Seria I:

Echipa gazdă Echipa oaspete Rezultat
CS Dante Botoșani CSM Bucovina Rădăuți 1-3
Șomuz Fălticeni Ceahlăul Piatra Neamț 0-1
Bradu Borca Foresta Suceava 1-3
Sporting Juniorul Vaslui CSM Pașcani 3-0
Hușana Huși Știința Miroslava 0-2

Clasamentul Ligii a III-a Seria I:

Miercuri, 21 octombrie, începând cu ora 14:30, Șomuz Fălticeni o va întâlni încă o dată pe formația Ceahlăul Piatra Neamț într-un meci contând în turul IV al Cupei României.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alexandru Săvescu

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts