Suceveanul Andrei Ostrovanu va lupta pentru centura Colosseum Tournament

Andrei Ostrovanu va lupta pentru centura Colosseum Tournament la categoria 71 de kg împotriva celui numit ”Noul Pitbull”, Marian Dinu. 

Gala Colosseum Tournament XV se va desfășura duminică, 22 septembrie 2019, începând cu ora 20:00 în sala polivalentă din Oradea. Această gală va aduna cei mai talentați sportivi din circuitul Colosseum Tournament. Iar în cadrul acestei gale, lupta pentru centura Colosseum Tournament la categoria 71 de kg va fi dată între doi sportivi pe care sucevenii au avut ocazia să-i vadă la Fălticeni în urmă cu 2 luni. Iar bucuria este și mai mare când unul dintre acești sportivi este sucevean și care prin muncă și ambiție a reușit să ajungă unul dintre cei mai buni luptători de kick-boxing din România. Tot ambiția și dorința îl fac pe Andrei Ostrovanu să dovedească celor care îl susțin că el este cel mai bun la categoria sa din România.

Ostrovanu: ”Sunt pregătit să-l pun la podea pe «noul Pitbull».”

”Voi lupta împotriva lui Marian Dinu, un sportiv agresiv, antrenat de Ionuț «Pitbull» Atodiresei. Sunt încrezător în mine și în pregătirea meciului pe care am făcut-o alături de echipa Ayo Gym. Voi da tot ce pot să obțin această centură pentru care m-am antrenat din greu. Regulamentul luptei este de 5 reprize, dar eu voi fi cel care îl va pune «noul Pitbull» la podea!”

Atât Andrei Ostrovanu cât și adversarul său, Marian Dinu s-au întrecut în tot felul de clipuri pentru a se intimida unul pe celălalt, însă ce a ieșit puteți vedea și voi:

Marian Dinu

Andrei Ostrovanu

Ostrovanu are la 39 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 32 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts