Juventus Costișa va participa la Cupa Energy 2023

Juventus Costișa, una dintre cele mai puternice echipe de mini-fotbal din România, se pregătește să participe la Cupa Energy 2023, competiția care va avea loc în perioada 12-14 mai, la Sighișoara.

Echipa din Suceava este deja una dintre cele mai importante formații anunțate pentru acest eveniment sportiv de mini-fotbal, iar organizatorii și fanii acestui sport sunt nerăbdători să-i vadă în acțiune.

Juventus Costișa este o echipă relativ nouă, fiind înființată în 2019, dar a reușit în scurt timp să se impună în competițiile de fotbal în 5 atât din România, cât și din Italia.

Echipa a participat la Champions5, cel mai prestigios campionat de fotbal în 5 din Torino, Italia, timp de trei ani consecutiv, reușind să se impună în anul 2022 și devenind astfel deținătoarea titlului de Campioni Champions5.

Palmaresul echipei este unul impresionant, cuprinzând locuri de top la competițiile din Italia și România. În Italia, Juventus Costișa a obținut locul doi la Champions5 în 2019 și 2021, iar în 2022 a câștigat turneul Estivo.

În România, echipa a reușit să se impună în mai multe competiții, printre care Cupa Verii Suceava, Cupa Iaslovăț, Cupa Poieni Solca și Cupa Nikodemus, ocupând locul întâi în fiecare dintre aceste turnee.

De asemenea, Juventus Costișa a obținut locul doi la Cupa Măneuți în 2021 și 2022 și locul trei, plus premiul fair-play, la Cupa Nikodemus în 2019.

Cu un palmares impresionant și o echipă puternică, Juventus Costișa este una dintre favoritele la Cupa Energy 2023 și va fi cu siguranță o forță de luat în considerare pentru celelalte echipe participante.

Total
0
Shares
Related Posts