Suceveanul Andrei Coubiș și-a prelungit contractul cu AC Milan până în 2027

Internaționalul român în vârstă de 19 ani, component al naționalei de tineret a României, Andrei Coubiș și-a prelungit contractul cu ”diavolii roșii” până în 2027. 

AC Milan i-a stabilit soarta lui Andrei Coubiş, fotbalist care a făcut pregătirea de vară cu echipa mare a campioanei Italiei şi, se pare, a câştigat încrederea staffului şi a clubului. Acesta este căpitanul echipei Primavera a celor de la AC Milan și a fost inclus de mai multe ori în lotul echipei mari în acest sezon, însă nu a apucat să debuteze deocamdată pentru ”diavolii roșii”.

”Părinții (n.r. originari din Suceava) au ajuns la Milano înainte să mă nasc eu. Apoi, ei m-au trimis în țară, iar ei au rămas acolo să lucreze. Dar, după aceea m-am întors în Italia. De atunci, an început școala și merg înainte cu fotbalul. Când mergeam la școală în Italia îi vedeam pe colegii mei cum jucau fotbal. Îmi plăcea, eram bun și am rugat-o pe mama să mă înscrie și pe mine. În țară vin în fiecare an, am bunicii, unchieșii, verișorii, dar mai mult stăm cu bunicii. Nu stăm rău acolo. Taică-miu a făcut o casă, îl ajut cu treburile pe afară, iarba, îl ajut la lemne, la subsol, unde avem mereu treabă, cum pot, îl ajut”, a povestit Andrei Coubiș, în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru FRF TV.

Coubiș și-a făcut junioratul la Lombardia uno, a trecut pe la Milan U17, U18 și, într-un final, la U19. Potrivit milanreports.com, românul a început să facă antrenamente cu echipa mare.

Conform Transfermarkt, cota sa pe piață este de 75.000 euro. Coubiș a bifat 56 de apariții la Milan Primavera, unde este căpitan, pasând decisiv în patru situații.

Total
0
Shares
Related Posts