Sponsori Sponsori

Suceveanul Andrei Ostrovanu a pierdut lupta pentru Titlul Dynamite Fighting Show în fața lui Andrei Leuștean

Luptătorul sucevean de kickboxing a pierdut într-un mod controversat finala din cadrul piramidei pentru titlul de campion DFS. 

Suceveanul Andrei Ostrovanu a suferit o înfrângere dureroasă în finala categoriei semigrea (-80 kg) la gala Dynamite Fighting Show 23, desfășurată la Bistrița. Într-un meci intens, Ostrovanu a cedat la puncte în fața adversarului său, Andrei Leuștean, după o decizie controversată a arbitrilor.

Gala Dynamite Fighting Show 23 a adus în ring nume sonore ale kickboxingului românesc, printre care Andrei Ostrovanu, Andrei Leuștean,  Costin Dinu, Leonard Florea și Andrei Andreescu. Evenimentul a fost un adevărat spectacol pentru cei peste 3.000 de spectatori care au luat parte. De asemenea au fost prezenți și sportivi internaționali din Ungaria, Polonia, Anglia și Olanda.

Lupta pentru titlul la categoria semigrea a fost una dintre cele mai așteptate confruntări ale serii. Ostrovanu și Leuștean s-au întâlnit într-un duel pe muchie de cuțit. Cu toate că luptătorul sucevean a avut momentele sale de strălucire în cele trei runde ale meciului, arbitrii au decis în final că Leuștean a fost luptătorul superior și i-au acordat victoria la puncte.

Andrei Ostrovanu are 53 de meciuri la profesioniști și un bilanț de 42 de victorii, 12 înfrângeri și un egal.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: facebook.com/AndreiOstrovanu

Total
0
Shares
Related Posts