Dorin Goian va înființa o școală de fotbal

Antrenorul Dorin Goian, posesor al licenței UEFA PRO, intenționează să înființeze propria școală de fotbal în județul Suceava.

Fostul internațional Dorin Goian este pregătit pentru o nouă provocare, acesta dorește să înființeze o școală de fotbal care să-i poarte numele. În prezent, ”Goe” este în căutarea unui teren unde să înceapă construcția unei baze sportive.

Dorin Goian: ”Deocamdată spun pas la Liga a III-a. Îmi doresc să înființez o școală de fotbal”

”În ziua de astăzi planuri mari nu prea poți să-ți faci, aștept să văd dacă e să apară vreo oportunitate de a antrena din nou ceva care să fie pe placul meu, de ce nu, aș accepta cu mare drag. Liga a III-a am spus pas pentru că am avut ceva oferte de a semna în Liga a III-a. Mi-aș dori să mai aștept puțin poate prind ceva la un nivel superior, măcar Liga a II-a și vedem ce va fi în viitor. Momentan nu activez nicăieri, nu ascund faptul că mă gândesc din ce în ce mai mult să fac o școală de fotbal «Dorin Goian» la Suceava. Sunt în căutare de un teren potrivit pentru a face o bază sportivă, dar vreau să o luăm așa pas cu pas să nu mă grăbesc pentru că dacă va fi să fac cev, atunci vreau să fac ceva frumos, aici, în zonă la Suceava.”, a declarat fostul internațional Dorin Goian.

În cariera de antrenor, Dorin Goian a antrenat până în prezent formațiile CSM Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
42
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts