START VOT | AJF Suceava încheie sezonul Ligii a IV-a online

Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava vine cu o nouă inițiativă inedită și totodată unică în România. Suporterii pot vota începând din acest moment până la ora 15:00 rezultatul final din cadrul unui joc al Ligii a IV-a. Au fost puse la dispoziția celor care vor vota toate jocurile aferente etapei respective în link-ul de mai jos. Suporterii pot vota o singură dată cu ajutorul unui cont de google și au opțiunile 1 (victorie echipa gazdă), X (rezultat de egalitate) și 2 (victorie echipa oaspete). Aceste jocuri vor fi discutate astăzi cu reprezenații echipelor de Liga a IV-a în cadrul unei emisiuni pe pagina de facebook SportSV.ro.

”Având în vedere vremurile prin care trecem la care nu mai vrem niciodată să ne întoarcem, ne-am gândit că simularea unui joc în mediul online poate fi o alternativă la ceea ce trăim în zilele de astăzi. Plecând de la acest aspect, ne dorim ca suporterii (cei care nu vor putea participa cu siguranță pentru o bună perioadă la meciurile de fotbal) să fie cei care decid pentru echipa favorită. Sperăm ca acest proiect să poată avea succes în perioada în care suporterii nu vor putea asista la jocuri fiind invitați să-și voteze echipa favorită pe perioada celor 90 de minute când delegații vor interacționa în mediul online.”, a declarat Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava.

Totodată, prin această inițiativă Ciprian Anton, președintele AJF Suceava, încearcă să ducă fotbalul județean la un alt nivel și anume la cel prin care se încearcă simularea rezultatelor în mediul online.

Jocurile etapei a XVI-a:

AS CONCORDIA GRĂMEȘTI  –  FC POJORÂTA
CSO VIITORUL LITENI  –  ACS JUNIORUL SUCEAVA
AS SPORTING POIENI SOLCA  –  AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI
AS AMATORII RARĂU  –  ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI
CS ZIMBRU SIRET  –  CSO SIRETUL DOLHASCA
ACS RECOLTA FÎNTÎNELE  –  AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI
LPS SUCEAVA  –  ACS MOLDOVA DRĂGUȘENI

PUTEȚI VOTA ACCESÂND LINK-UL URMĂTOR

https://forms.gle/aBwaL7kjvf1LYKGA9

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts