Debut promițător pentru arbitrul sucevean Silviu Iftode în Liga a II-a

Silviu Iftode, un tânăr arbitru promițător, și-a făcut debutul la finalul săptămânii trecute într-un meci de Liga a II-a, între ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Alexandria.

Deși presiunea și responsabilitatea unui astfel de debut pot fi copleșitoare, Silviu Iftode a demonstrat o maturitate și un profesionalism remarcabile pe teren. Prestația sa a fost evaluată ca fiind foarte bună, trecând cu succes primul test din programul de monitorizare al arbitrajului. Duelul în care a debutat s-a dovedit a fi unul dificil, însă centralul sucevean nu a întâmpinat probleme. Scorul final a fost 4-0 în favoarea echipei gazdă, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.

CJA Suceava a ținut să-l felicite pentru debut pe Iftode: 

”Felicitări, Silviu Iftode, pentru debutul la Liga a 2-a în meciul ACSM Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Alexandria! Ești un exemplu de dedicație și profesionalism pentru arbitrajul sucevean. Prin acest prim test din programul de monitorizare, ai demonstrat că ești pregătit pentru provocările la acest nivel. Suntem mândri de tine și abia așteptăm să te vedem confirmat în lotul Ligii a 2-a. Continuă să ne reprezinți cu aceeași pasiune și integritate!”, au transmis reprezentanții CJA Suceava pe facebook.

Silviu Iftode are 28 de ani și este născut în Fălticeni, iar din 2019 face parte din Lotul Național “Liga a III-a”, însă recent a cooptat într-un program de monitorizare la Liga a II-a.

 

Sursa foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Total
0
Shares
Related Posts