Sorin Brîndescu încrezător înaintea duelului cu ”forestierii”

Antrenorul bănățean a declarat înaintea plecării echipei timișorene înspre Suceava că se simte încrezător în forța echipei, afirmând că s-au pregătit toată săptămâna pentru acest joc cu Foresta. Astfel, la confernința de presă din această săptămână au fost prezentați și noile achiziții ale Timișoarei, probabil unii dintre ei vor fi titulari.

„Sunt mulțumit de pregătirea pe care am făcut-o, dar despre asta vor vorbi rezultatele. Și în tur am făcut meciuri bune, însă rezultatele au lăsat de dorit. Sau mai bine spus momente bune de joc, în care am jucat de la egal la egal sau chiar am fost peste adversar, dar și momente în care am făcut greșeliși până la urmă rezultatul a fost în defavoarea noastră. Dacă e să dau un singur exemplu, m-aș referi chiar la meciul tur cu Foresta, când am condus și le-am făcut pur și simplu cadou trei goluri. Prin transferurile pe care le-am făcut, în special pe axul central, unde avem doi jucători cu experiență, Mera și Nicolescu, sperăm să căpătăm acea încredere care ne-a lipsit în prima parte a campionatului, iar aceasta să se vadă în jocul echipei și în rezultate”, a declarat Brîndescu pentru druckeria.ro.

Antrenorul timișorean este îngrijorat de cum se va prezenta suprafața terenului la ora jocului, dar acesta speră într-un rezultat bun al echipei sale, deși consideră că terenul va reprezenta un atu pentru suceveni.

„Am informații despre cei de la Suceava, despre amicalele pe care le-au disputat. La fel ca noi, și ei s-au pregătit și au jucat doar pe sintetic. Cunoaștem componența lotului lor, le cunoaștem primul 11. Ne-am și antrenat în această săptămână în funcție de acest joc, astfel că s-ar putea să apară schimbări în așezarea noastră în funcție de adversar. Sperăm ca aceste schimbări să fie de bun augur, să fie eficiente, pentru a-i putea anihila. Noi ne dorim să câștigăm acest joc, dar rămâne de văzut dacă și reușim. S-ar putea să fie un atu suprafața de joc… Și noi am avut această problemă, la Lugoj, când am intrat pentru prima oară pe terenul de iarbă. În această săptămână am reușit să facem antrenamente pe iarbă, dar rămâne de văzut dacă ne putem adapta suprafeței de la Suceava. Ne-am uitat și la prognoză, până vineri va fi cald la Suceava, dar pe sâmbătă se anunță lapoviță și ninsoare. Probabil va fi un teren la fel ca la Lugoj, depinde cât de repede va ceda. Sperăm totuși să nu fie precum cel de la Arad”, a mai spus Brîndescu pentru site-ul suporterilor bănățeni.

Partida Foresta Suceava – Politehnica Timișoara, din etapa a 22-a a ligii secunde, va avea loc sâmbătă pe stadionul Areni, de la ora 11:00, și nu va fi televizată.

 

Total
0
Shares
Related Posts