Spectacolul primului week-end din cea de-a doua ediție a Cupei Municipiului Suceava a luat sfârșit

Primul week-end al celei de-a doua ediții a Cupei Municipiului Suceava s-a încheiat cu un real succes, aducând împreună peste 40 de echipe de fotbaliști din grupele de vârstă 2012, 2014 și 2016. Competiția, desfășurată într-o atmosferă captivantă, a demonstrat că pasiunea pentru fotbal nu cunoaște limite de vârstă și a adus bucurie nemăsurată la fiecare reușită a micilor jucători.

Stadionul Areni, locul unde a avut loc turneul, a devenit scena unui adevărat carnaval fotbalistic. Părinți, frați, surori și prieteni au susținut cu entuziasm și aplauze fiecare echipă în parte, creând o atmosferă deosebită și încurajându-i pe tinerii fotbaliști să demonstreze tot ceea ce au învățat pe terenul de joc.

Competiția a inclus și categoriile de vârstă 2012 și 2014, care au oferit iubitorilor fotbalului juvenil nu mai puțin de 30 de jocuri incitante. La categoria de vârstă 2016, spectatorii au avut parte de 24 de partide pline de energie și emoție. În total, peste 400 de copii au luat parte la acest eveniment deosebit, animând atmosfera fotbalistică de pe Areni.

Echipele participante au fost reprezentate de cluburi și academii importante din regiunea Suceava. Printre acestea s-au numărat ACS Dream Team Suceava, ACS Dream Team Ipotești, ACS Dream Team Cajvana, ACS Dream Team Siminicea, ACS Șomuz Fălticeni, ACS Academia Mihai Roman, AS Bucovina Dărmănești, ACS Profy FCI Botoșani, ACS Bucovina Sport Cetate, RXS Gura Humorului, ACS Start Suceava, ACS Star Kids Ostra, ACS Star Kids Șerbăuți, ACS Luceafărul Bucovina Suceava, LPS Suceava, ACS Juniorul Dorohoi, ACS Viitorul Solca, ACS Foresta Moldovița 1947, ACS Victoria Suceava, CSAT Bucovina și ACS Junior Câmpulung.

Organizatorii au fost încântați de implicarea și entuziasmul pe care participanții l-au arătat pe parcursul întregii competiții. Cu fiecare joc disputat, s-a putut observa evoluția și progresul fotbaliștilor tineri, semn că munca depusă de antrenori dă roade.

”Un prim weekend reușit care a început pe o căldură extraordinară și s-a încheiat pe ploaie. Le mulțumim copiilor pentru evoluțiile avute, antrenorilor și părinților care au dat dovadă de bun simț și înțelegere. Această competiție nu ar fi putut avea loc dacă nu erau alături de noi Primăria Municipiului Suceava care ne-a pus la dispoziție baza stadionului Areni, AJF Suceava, Dechatlon Suceava, Restaurant Vivendi, Sav-Com, Olcab, Mihu Acoperișuri, motiv pentru care ținem să le mulțumim lor și tuturor echipelor care au răspuns afirmativ invitației noastre și la care cu siguranță nu le-au părut rău.”, a transmis Daniel Balan, managerul echipei ACS Dream Suceava, dar și organizator al competiției.

Primul week-end al Cupei Municipiului Suceava a confirmat că fotbalul este un sport care unește, încurajând fair-play-ul și spiritul de echipă. Copiii și-au demonstrat abilitățile și pasiunea pentru acest sport, învățând în același timp importanța valorilor sportive.

În week-end-ul următor, competiția va continua să ofere momente memorabile, iar tinerii fotbaliști din categoria de vârstă 2011, 2013 și 2015 vor avea ocazia să-și arate talentul și să se bucure de experiența unei competiții de anvergură.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts