Cupa României | Meciuri echilibrate pentru echipele sucevene în Turul II

Miercuri de la ora 17:30 se va juca în Turul II al Cupei României, Viitorul Liteni – Ceahlăul Piatra Neamț și Sănătatea Darabani – Foresta Suceava.

Orașul Liteni va fi din nou în sărbătoare, miercuri, începând cu ora 17:30, Viitorul Liteni va primi vizita formației de Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamț. Cu siguranță cel mai greu meci pentru formația antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca în debutul acestui sezon. Însă Liteniul e obișjnuită cu meciurile tari și cu surprizele în Cupa României. Formația din Liteni a trecut în Turul I de Șomuz Fălticeni cu scorul de 4-3 în fața, marcatori în acel joc Mihai Guriță și Radu Tomescu cu câte o dublă fiecare. Din punct de vedere al statisticilor, Ceahlăul Piatra Neamț este favorită, însă lucrurile acestea sunt doar pe hârtie. Cert este că staff-ul și conducerea formației Viitorul Liteni vrea să repete ispravele de sezonul trecut în Cupa României. Însă există câteva întrebări pe care și le pun microbiștii fotbalului sucevean, iar cu siguranță răspunsul ni-l va oferi Viitorul Liteni:

  1. Reușește Viitorul Liteni să treacă și de Ceahlăul Piatra Neamț?
  2. Reușește Mihai Guriță să înscrie și în acest joc?

Sănătatea Darabani – Foresta Suceava, primul meci oficial pentru galben-verzi

Deși, rezultatele din amicale au lăsat de dorit, Foresta încearcă să obțină calificarea în Turul III al Cupei României în fața unei formații modeste. Pentru trupa lui Vespazian Colban este un test important având în vedere că în sezonul precedent Sănătatea Darabani a evoluat în Liga a III-a. Exceptând rezultatele din meciurile amicale, ”galben-verzii” sunt favoriți cerți în acest joc. În ultimul joc amical, antrenorul Vespazian Colban nu s-a putut baza pe serviciile mai multor jucători, însă situația ar urma să se schimbe miercuri la ora jocului.

După acest joc, Foresta Suceava va mai avea o săptămână la dispoziție pentru a se putea pregăti. Campionatul Ligii a III-a va debuta pe 24 august, iar campionatul Ligii a IV-a pe 18 august.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts