Fabian Ceotir și Andrei Bratu, vicecampioni la Campionatul Național Masculin de Box pentru Juniori

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit în perioada 14-18 octombrie Campionatul Național Masculin de Box pentru Juniori, iar CSM Suceava a obținut două medalii. 

Am putea face tot felul de reportaje despre cum se pregătesc micii sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Suceava și despre cât de dedicați sunt profesorii care îi pregătesc. Și asta doar pentru că județul Suceava are campioni într-un sport în care singura satisfacție este medalia și recunoștința unor oameni care se dedică, însă nicidecum câștigurile financiare. Profesorul Andu Vornicu scrie o poveste destul de frumoasă în cadrul CSM Suceava și asta pentru că de-a lungul timpului prin micuța sală de la baza Unirea au trecut campioni, unii au continuat și au mers mai departe în carieră confirmând la seniori că munca lor, dar și sprijinul lui Andu Vornicu nu au fost degeaba.

Revenind totuși la rezultatele de la Campionatul Național Masculin de Box pentru Juniori, Fabian Sebastian Ceotir și Andrei Bratu au reprezentat cu succes Clubul Sportiv Municipal Suceava. Cei doi sportivi pregătiți de profesorul Andu Vornicu au obținut titlul de vice-campion. Ceotir s-a clasat pe locul al doilea la categoria 80 de kg, iar colegul său Andrei Bratu la categoria 75 de kg.

Dacă în incipit îi numeam pe sportivii de la CSM Suceava ca fiind ”micii sportivi”, cu siguranță rezultatele pe care le-au obținut de-a lungul timpului îi fac să devină ”marii sportivi”.

Totuși, în final, fac o promisiune iubitorilor de sport din județul Suceava, noi cei din cadrul site-ului SportSV.ro vom face tot posibilul să prezentăm fiecare sport de aproape, direct din sală, să urmărim împreună cum se pregătesc sportivii suceveni și cum arată o zi din viața unui sportiv. Așteptăm să ni se alăture proiectelor noastre cât mai multă lume.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts